Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
57 komentara

Vrijedi 201.000 kn: Barišići su kupili i prijavili crni Mercedes

Barišić je, osim toga, opisao da novac za automobil potječe od kredita i osobne štednje supruge. Kredit od 29.950 eura također je novoprijavljen

Foto: Goran Jakus/HaloPix/PIXSELL
57 komentara

Umjesto bijelog Mercedesa C 220d, supruga gradonačelnika Velike Gorice, Dražena Barišića, sad vozi crni automobil istog tipa.

Prošli mjesec objavili smo da je Nikolina Barišić unajmila bijeli Mercedes za koji plaća 4000 kuna mjesečno. Gradonačelnik Dražen Barišić (HDZ) tad nam je rekao da planiraju kupiti automobil te da će ga tad prijaviti u imovinsku karticu.

Iako se promjena još ne vidi u imovinskoj kartici, iz dokumenta koji nam je poslao Barišić razvidno je da je ona poslana Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

- Sve je uredno prijavljeno - rekao nam je gradonačelnik.

LUKSUZ U VELIKOJ GORICI Supruga HDZ-ova čelnika vozi Mercedes vrijedan 298.000 kn

Prema prijavi, Mercedes Benz C-klase 220d vrijedi 201.000 kuna. Automobil je 2017. godište i kupljen je rabljen u Njemačkoj, objasnio je Barišić, a cijena je sa svim davanjima.

Barišić je, osim toga, opisao da novac za automobil potječe od kredita i osobne štednje supruge. Kredit od 29.950 eura također je novoprijavljen, a osim dijela za automobil, obitelj njime planira obnoviti i kuću.

Barišić je dostavio i dokument iz kojeg je vidljivo da je njegova supruga podmirila tromjesečni najam prethodnog, bijelog Mercedesa.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message