Obavijesti

News

Komentari 1

Vrijednost Bitcoina dotaknula je najnižu razinu u godinu i pol

Vrijednost Bitcoina dotaknula je najnižu razinu u godinu i pol

Oslabile su i druge digitalne valute, signalizirajući produbljivanje krize koju je izazvao kripto zajmodavac Celsius, zbog blokade podizanja novaca

VIDEO

Bitcoin je danas oslabio čak 7,8 posto, kliznuvši na 20,289 dolara, najnižu razinu od prosinca 2020. Od petka u minusu je 28 posto.

Njegova je vrijednost u ovoj godini više nego prepolovljena. U odnosu na rekordnu vrijednost u studenome prošle godine kada se njime trgovalo po 69 tisuća dolara, oslabio je oko 70 posto.

Pale su i manje kriptovalute, koje obično prate bitcoin. Eter je tako oslabio čak 12 posto, na 1.045 dolara, spustivši se na novu najnižu razinu u 15 mjeseci.

Američki kripto zajmodavac Celsius uzdrmao je ovog tjedna sektor digitalnih valuta, blokiravši klijentima podizanje digitalnog novca i onemogućivši transfer među računima.

Nakon propasti digitalnih valuta terraUSD i luna u svibnju, nervozno tržište pobojalo se da bi i druge kompanije mogle slijediti njegov primjer.

Investitori su prošlog tjedna iz kripto fondova povukli 102 milijuna dolara, prema upravitelju digitalne imovine CoinSharesu, budući da očekuju strožu monetarnu politiku.

Vrijednost globalnog kripto tržišta pala je za 70 posto, spustivši se ispod 900 milijardi dolara, prema podacima CoinMarketCapa. U studenome iznosila je 2,97 bilijuna dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk