Obavijesti

News

Komentari 0

Vrijeme iznadprosječno toplo, u unutrašnjosti i Istri maglovito

Vrijeme iznadprosječno toplo, u unutrašnjosti i Istri maglovito

Vjetar u većini krajeva slab, u drugom dijelu dana na kopnu i na sjevernom Jadranu ponegdje umjeren jugozapadni i južni, u gorju s jakim udarima. Ujutro duž obale slaba do umjerena bura

VIDEO

Pretežno sunčano, a na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru mjestimice će biti niskih oblaka, dok je ujutro ponegdje u unutrašnjosti i u Istri moguća magla, prognozira za četvrtak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Vjetar u većini krajeva slab, u drugom dijelu dana na kopnu i na sjevernom Jadranu ponegdje umjeren jugozapadni i južni, u gorju s jakim udarima. Ujutro duž obale slaba do umjerena bura, prema otvorenom sjeverozapadni vjetar.

I dalje iznadprosječno toplo s najvišom dnevnom temperaturom uglavnom između 13 i 18 stupnjeva Celzijevih.

HAK

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zbog niskih temperatura u unutrašnjosti je moguća poledica, posebica na mostovima i nadvožnjacima, a zastoji povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi. 

Po izvješću HAK-a u 7 sati, zbog prometne nesreće na autocesti A4 na 96+000 km između čvora Ivanja Reka i čvora Kraljevački Novaki u smjeru Goričana. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h.

Danas od 12 do 13 sati bit će zatvorena autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo 1 i Vrbovsko u smjeru Rijeke; obilazak: čvor Bosiljevo 1 (A6)-Bosanci (DC204)- Zdihovo (DC3)-Vrbovsko-čvor Vrbovsko(A6).
Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na cestama u Lici: ŽC5126 Sveti Juraj-Krasno; ŽC5140 Krasno-Otočac; LC59122 Sušanj-Ledenik; LC59123 Sušanj-Konjsko; na lokalnim i županijskim cestama na području Korenice.
Prekinut je promet na LC59133 Oltari-Zavižan, zbog snijega.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.
Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.
Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda