Obavijesti

Promo sadržaj

Vrijeme je za maškare u Crikvenici 2020.

Vrijeme je za maškare u Crikvenici 2020.
3

Napokon počelo uzbudljivo peto godišnje doba

Siječanj je savršeno vrijeme za početak najzabavnijega razdoblja u godini. I ove će zime Rivijera Crikvenica biti zaigrana i, kao što to čini već desetljećima, otvorit će svoja vrata dragim prijateljima i gostima, pokazati im zabavu za sve generacije i na nekoliko tjedana ustupiti vlast maškarama. 

Radosni i bezbrižni maškarani dani prepuni smijeha i zabave trajat će sve do 26. veljače. 

Subotnje maškarane zabave u Gradskoj sportskoj dvorani privlače brojne posjetitelje pa svakako na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na plesnome podiju. Maškarani posjetitelji ne plaćaju ulaz, a također i svi neomaškarani, koji dođu prije 21 h. Za sjajnu atmosferu, pjesmu i ples do ranih jutarnjih sati i ove će godine biti zaduženi muzički sastav Point i sjajni glazbeni gosti. Prva je energična Indira Forza, i to sutra, 18. siječnja. Maškarani i nemaškarani posjetitelji će se ludo zabavljati i subotama nakon toga, jer na maškaranu pozornicu stižu i ostala draga glazbena lica – „Koktelsi“ (25. siječnja), Jole (1. veljače), Maja Šuput (8. veljače) te „Gazde“ (15. veljače). 

Novitet su i posebno osmišljene Maškarane večere u Gradskoj sportskoj dvorani od 21 sat. Kušajte maškarane plate, dimljene kobasice, dimljeni buncek, krvavice, kiselo zelje, maškaranu jotu, fritule …Više o jelovnicima potražite na www.maskare.net.

Crikveničke će ulice u nedjelju, 26. siječnja ponovno biti najživahnije i najoriginalnije pozornice na otvorenom, i to zahvaljujući dvjema tradicionalnim povorkama, koje mnogi očekuju s nestrpljenjem. Dječja maškarana povorka i Velika maškarana povorka iz godine u godinu okupljaju sve veći broj sudionika, čije kreativne maske i radosno paradiranje uz glazbu i ples zabavljaju brojne posjetitelje. 

U ovo se vrijeme tradicionalno održavaju i razna druga zabavna i sportsko-rekreativna događanja, naravno, sva tematski posvećena maškarama. Tako će se 18. siječnja poslijepodne u crikveničkoj sportskoj dvorani održati Otvoreni maškarani pikado turnir, a 25. siječnja će na trgu u centru grada maškarane ekipe kuhati gulaš u sklopu Humanitarnoga maškaranoga kotlića kojeg organizira Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske. Nakon dana posvećenih zaljubljenima, 15. veljače će prigodno u jutarnjim satima biti organizirana maškarana šetnja po Kotoru. Slijedi Maškarani boćarski turnir i druženje u Gornjem kraju 22. veljače.

Ovogodišnje Maškare donose još zanimljivih novosti. Za početak, dvije će subotnje večeri u gradskoj dvorani biti još uzbudljivije uz plesne atrakcije: 18. siječnja zakazan je plesni program Samba mania, a 15. veljače Orijentalni ples. 

Čitanjem duhovite šentence, teksta koji opisuje događanja u protekloj godini, 26. veljače započet će simbolično suđenje lutku mesopustu, krivcu za sve nedaće i teške dane, koji će u konačnici biti spaljen i porinut u more. 

Zapamtite, i ove godine najbolji recept za obranu od zime glasi: maska i osmijeh na licu, najdraža ekipa i pravac Crikvenica! 

Zabavno će biti i na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica pa ih svakako posjetite. I to ne jednom, jer moglo bi se dogoditi da propustite koju važnu maškaranu novost ili sjajnu fotografiju.
 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.