Obavijesti

Promo sadržaj

Vrijeme je za povratak u teretanu!

Vrijeme je za povratak u teretanu!
28

Zagrebačkim ulicama jučer je prošetao Gymi i razveselio brojne građane. Gymi je maskota popularnog lanca fitness klubova nastalih po jedinstvenom europskom konceptu

Zagrebačkim ulicama jučer je prošetao Gymi i razveselio brojne građane. Gymi je maskota popularnog lanca fitness klubova nastalih po jedinstvenom europskom konceptu, koji je ujedno predstavio „BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU“, posebno promotivno i nagradno događanje s ciljem promoviranja zdravog i aktivnog načina života te dodatnog motiviranja za kontinuirano vježbanje u teretanama Gyms4you.


Gymi je sa suradnicima prošetao gradom i ukazao na važnost tjelovježbe kao pokretača zdravog načina života. Poznato je da mnogi s dolaskom jeseni stavljaju naglasak na brigu o vlastitom tijelu i zdravlju pa je upravo ovo vrijeme idealno za početak bavljenja rekreacijom.

IDEALNA PRILIKA ZA NOVI FITNESS POVRATAK
 

Ljetni odmor, uživanje i izlasci vjerojatno su poremetili uobičajeni ritam prehrane i režim vježbanja. Jedini pravi put do željenog izgleda, top forme i ujedno do boljeg raspoloženja je zdrav i aktivan način života. Zato je upravo sada idealno vrijeme za stvaranje dobrih navika kojima ćemo doći do ostvarenja našeg fitness cilja.
S obzirom na to da fitness klubovi Gyms4you rade non stop, svaki dan, od 0 – 24 sata, predstavljeni program „BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU“ idealna je prilika za početak stvaranja nove tjelesne forme u teretanama u kojima je nemoguće zakasniti na trening zbog njihovog radnog vremena. Također, članovi putem iskaznice imaju neograničeni ulazak u sve Gyms4you klubove u cijeloj Hrvatskoj i mogu vježbati kad god žele i koliko god puta dnevno žele.

BESPLATNI PROBNI TRENING, GRATIS ČLANARINE I POKLONI, DEGUSTACIJE I DJ NIGHT
 

U sklopu ovog događanja svi postojeći  Gyms4you članovi i oni koji će to tek postati, u Gyms4you teretanama u Zagrebu u periodu od 18.09. do 22.09.2017. imat će mogućnost osvojiti čak 20 besplatnih mjesečnih članarina.  Svaki dan za vrijeme trajanja akcije u sva četiri zagrebačka Gyms4you kluba bit će izvučen po 1 dobitnik besplatne mjesečne članarine, što znači da će tijekom cijelog tjedna čak 20 sretnika osvojiti besplatno vježbanje za cijeli mjesec u Gyms4you klubovima. Također,  u navedenom tjednu svakog će se dana cijelo vrijeme odvijati  i ostale dodatne aktivnosti:

  • besplatni probni trening
  • besplatni fit savjeti osobnih trenera 
  • besplatne degustaciju različitih proizvoda (promocije Polleo proizvoda, degustacija Hell proizvoda i Dukat Fit proizvoda)
  • promotivne cijene različitih proizvoda (prodajna akcija Dukat Fit proizvoda 1+1 gratis)
  • gratis pokloni (Multipower pokloni)
  • druženje i fotografiranje s Gyms4you maskotom


Također, program „BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU“ održat će se tijekom listopada i u ostalim Gyms4you fitness klubovima u Hrvatskoj, i to u Osijeku od 02.10. do 06.10.2017. te u Šibeniku i Zadru od 09.10. do 13.10.2017.

Ovaj posebni tjedan u Gyms4you fitness klubovima zaokružit će DJ night koji će uključivati lutriju s brojnim dodatnim nagradama i pogodnostima, a održat će se jedan dan u „BACK 2 THE GYM“ tjednu u svim centrima prema sljedećem rasporedu:

Gyms4you VMD centar –  ponedjeljak 18.09.2017. – 18-22 h
Gyms4you Bundek centar – utorak 19.09.2017. – 18-22 h
Gyms4you Dubrava – srijeda 20.09.2017. – 18-22 h
Gyms4you Nova Galerija Špansko  – četvrtak 21.09.2017. – 18-22 h
Gyms4you Osijek – ponedjeljak 02.10.2017. – 18-22 h
Gyms4you Šibenik – ponedjeljak 09.10.2017. – 18-22 h
Gyms4you Zadar – srijeda 11.10.2017. – 18-22 h

Vidimo se!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.