Obavijesti

Promo sadržaj

Vrijeme je za šoping: Istra dobiva prvi Intersport outlet

Vrijeme je za šoping: Istra dobiva prvi Intersport outlet
8

U Puli, u K Centru Šijana, otvara se nova nezaobilazna sportska destinacija za sve ljubitelje sporta i aktivnog stila života

Istra voli sport, a sada vas u samo srce sporta, ali i sportskih popusta, vodi novi Intersport Outlet, koji se ovaj četvrtak 12. ožujka u 9 sati otvara na adresi Šijanska cesta broj 1 u K Centru Šijana. Na preko 700 m² prostire se nepregledno more povoljnih prilika i popusta do čak 70%. Bez obzira jeste li sportski profesionalac, rekreativac ili hobist, Intersport Outlet pred vas će staviti veliki izbor sportske opreme i artikala koje ste oduvijek priželjkivali, samo ste čekali pravu priliku.

Imate srce za outdoor ili vas ono više vuče ka dvoranskim sportovima, potpuno je svejedno, ovo je Outlet u kojem će svatko pronaći ono što ga zanima i to po najpovoljnijim cijenama.

U prvom istarskom Intersport Outletu tako ćete pronaći više od 100 najpoznatijih svjetskih sportskih brandova koje obožavaju milijuni sportskih entuzijasta diljem svijeta.

Mladi će moći birati modernu sportsku odjeću i obuću po vrlo pristupačnim cijenama te sada, ne samo dobiti novu motivaciju za bavljenje sportom, već i osvježiti svoj modno-sportski stil. Na svoje će doći i zaljubljenici u biciklizam i trčanje. Kvalitetni svjetski brendovi, širina asortimana, a ponajprije povoljne cijene, prilika su za osvježenje opreme i odjeće koja je sklona trošenju. Naravno, ugodna iznenađenja čekaju i sportaše ekipnih sportova kao što su nogomet, košarka, odbojka…

Ljetno razdoblje dodatno proširuje popis sportskih aktivnosti na otvorenom, što će se svakako ogledati i u ponudi. Sportovi na moru, sportovi na pijesku i sportovi pod vedrim nebom odličan su poticaj da se krene u avanturu bavljenja sportom, tako da Intersport Outlet predstavlja i najbolju moguću početnu točku za sve one koji su o sportu i bavljenju sportom dosad samo razmišljali. Sada više zaista nema izgovora.

Prepun odlične odjeće i opreme, inspiracije, pozitivne energije i ljubaznog osoblja koje je uvijek spremno za dobar savjet, Instersport Outlet u Puli otvara vrata svima koji imaju srce za sport.

Na sam dan otvorenja vrata se otvaraju u 9 sati i posjetitelje će dočekati hostese i razne zanimljivosti. Bit će to i prilika da napravite sportski selfie za pamćenje te društvenim mrežama pronesete sportsku vijest dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?