Obavijesti

News

Komentari 4

Vrkić najavio prvi sastanak sa suradnicima nakon operacije

Vrkić najavio prvi sastanak sa suradnicima nakon operacije
1

Vrkić je u travnju hospitaliziran u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkoga Kliničkoga bolničkog centra, a nakon toga je operiran u Kliničkome bolničkom centru Zagreb

VIDEO

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić izvijestio je u petak kako će idući tjedan održati prvi sastanak sa suradnicima u Gradskoj upravi, nakon višemjesečnog oporavka od kardiokirurške operacije kojoj je bio podvrgnut u travnju.

Na svojoj Facebook stranici Vrkić je najavio da će u utorak održati prvi sastanak sa zamjenicima Borisom Piližotom i Žanom Gamoš te pročelnicima upravnih odjela u Gradskoj upravi.

"Osjećam se relativno dobro i, premda sam sve vrijeme bio upućen u gradske poslove i događaje, u utorak ću konačno održati prvi sastanak nakon operacije sa svojim suradnicima - zamjenicima i pročelnicima. Nastavljamo gdje smo stali", poručio je gradonačelnik Vrkić.

Vrkić je u travnju hospitaliziran u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkoga Kliničkoga bolničkog centra, a nakon toga je operiran u Kliničkome bolničkom centru Zagreb, gdje su mu ugrađene dvije premosnice.

Iz osječke Gradske uprave tada su priopćili da je zahvat protekao uredno, da je maligna prirodna progresija srčane bolesti uspješno korigirana, ali i da je prvi dan poslije operacije Vrkić imao "blaži moždani udar, od čega se postupno oporavio te je naknadno upućen na rehabilitaciju".

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk