Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrludala 'ipsilonom': Časna je bila pijana, policajci su u šoku

Časna sestra je bila u automobilu s drugom časnom. Vrludale su cestom, prošle Učku, a onda su ih policajci uhvatili. Slavile su rođendan. Vozači su bili u strahu

24sata
Foto: 24sata
325 komentara

Na izlazu iz Rijeke u pravcu tunela Učka s prijateljicom sam se vozila iza sive Škode u kojoj su bile dvije časne sestre. Najednom je auto prešao u suprotni trak i ja sam to zamijetila pa sam joj zatrubila da se vrati misleći da je možda zaspala. Ona se polako vratila u svoj trak, a nakon toga je skoro u svakom zavoju prelazila u drugi trak - priča nam šokirana studentica koja je sve snimila mobitelom.

P ijana časna sestra za volanom sive Škode u petak je doslovce sijala strah za sve druge vozače krivudajući Istarskim ipsilonom od Rijeke do Pazina. Nakon toga ju je napokon, malo prije 15 sati, na poziv prestravljenih vozača, zaustavila pazinska policija kod čvora Rogovići.

POGLEDAJTE VIDEO: Časna "vrludala" po cesti

[video: 1152187 / ]

- Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da žena upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,83 promila te se protiv nje, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu - kazala nam je Suzana Sokač iz istarske policije.

- Ovo je moja osobna stvar i ja ću to riješiti po zakonu, kako treba. Nisam nikoga ubila i nisam nikoga ugrozila . Bio je rođendan moje majke, a imala sam i neke delegacije tu, pa sam malo više popila. Pogriješila sam - skrušeno kaže časna sestra.

POGLEDAJTE VIDEO: Studentice bile u strahu od nesreće

[video: 1152182 / ]

24sata

Možda vas zanima i ovo:
Message