Obavijesti

News

Komentari 145

'Krajišnici, oprostite što smo 1995. dignuli bijelu zastavu. Srbija više nikad neće biti slaba'

'Krajišnici, oprostite što smo  1995. dignuli bijelu zastavu. Srbija više nikad neće biti slaba'

Nemojte nas tjerati da slavimo zajedno s vama ubijanje Srba, govoreći nam kako su ovo veliki koraci naprijed. Slavite vi što god hoćete, radujte se, a mi ćemo tugovati, rekao je Vučić

VIDEO

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poručio je u utorak, na središnjoj državnoj komemoraciji Srbima stradalima u akciji "Oluja", kako je njegova zemlja za pomirenje ali da neće trpjeti poniženje.

- Nećemo slaviti tragediju srpskog naroda, ubijanje srpskih civila, ubijanje srpske djece, ne pristajemo na poniženje. Pomirenje - da, ali poniženje - ne - rekao je Vučić na mostu u Sremskoj Rači, gdje je simbolično priređen program u znak sjećanja na stradale u "Oluji" prvih dana kolovoza 1995.

'Milošević odlazi u Knin da bi da bi zatvorio jednu ratnu stranicu'
'Milošević odlazi u Knin da bi da bi zatvorio jednu ratnu stranicu'

- Nemojte nas tjerati da slavimo zajedno s vama ubijanje Srba, govoreći nam kako su ovo veliki koraci naprijed. Slavite vi što god hoćete, radujte se, a mi ćemo tugovati za našim Krajišnicima, Dalmatincima, Kordunašima, Banijcima...za svima onima koje ste s radošću protjerali s njihovih stoljetnih ognjišta - rekao je Vučić.

Ispričao se "Srbima Krajišnicima" jer je Srbija 1995. "ne samo podigla bijelu zastavu, nego sramotno šutjela" i "nije im dala da idu traktorima kroz centar Beograda".

- Oprostite, Krajišnici i beskrajno vam hvala na svemu što ste uradili za svoju Srbiju - rekao je i dodao da Krajišnici danas doprinose razvoju i napretku Srbije.

On je naglasi kako "Srbija više nikad neće biti tako slaba" da bi se mnogi u regiji tome mogli radovati i time biti zadovoljni.

Komemoraciji na mostu u Sremskoj Rači prisustvuje državni Vrh Srbije, patrijarh SPC-a Irinej, predstavnici Republike Srpske i Srba iz Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...