Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Vukovar: Bojkotirali nastavu jer je škola i dalje bez grijanja

Vijeće roditelja učenika srednje tehničke škole Nikola Tesla odlučili su da djecu do daljnjega neće pustiti u školu dok se ne završe svi radovi na obnovi škole i dvorane

33 komentara

Polugodište u srednjoj tehničkoj školi Nikola Tesla u Vukovaru počelo bojkotom nastave nakon što nije ispunjeno obećanje o završetku obnove škole. Ravnatelj Đorđe Lukić pozvao je roditelje da učenike ipak pošalju u školu, odnosno u privremene postorije za nastavu u Radničkom domu.

Obnova škole i školske dvorane trebala je biti gotova do početka drugog polugodišta no kako radovi nisu gotovi, predstavnica Vijeća roditelja Dragana Đorđević potvrdila je kako je 474 učenika ostalo kod kuće. 

- Odluka nije bila prenagljena, ozbiljno smo pristupili problemu s kojim smo suočeni. Nije nam se bilo lako odlučiti za obustavu nastave, ali jednostavno nemamo alternativu. Stiže novi val hladnoće, djeca se više ne mogu smrzavati na nastavi, mi moramo voditi računa o njihovom zdravlju - rekla je za Glas Slavonije

Dodala je kako na školi nije ostalo mnogo posla, no da će o obustavi nastave izvijestiti Ministarstvo i Vukovarsko-srijemsku županiju. Učenici u školu neće do daljnjega. 


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message