Obavijesti

News

Komentari 59

Vukovarski HDZ traži Sabu da ode s mjesta gradonačelnika

Vukovarski HDZ traži Sabu da ode s mjesta gradonačelnika
1

HDZ-ovci smatraju kako Vlada financira niz projekata, a gradonačelnik Željko Sabo stalno projicira sliku nedovoljnog ulaganja. Sabo nije htio doći pozdraviti premijerku

VIDEO

Nedolazak gradonačelnika Vukovara Željka Saboa na početak radova na izgradnji plivališta u Vukovaru, koji je označila premijerka Vlade RH Jadranka Kosor, bila je središnja tema današnje konferencije za novinare vukovarskog HDZ-a.

- Zgroženi smo gradonačelnikovim nedolaskom na otvorenje radova plivališta. Na Dan državnosti dok je Vlada RH bila u Vukovaru on je otišao u Zagreb na koncert koji je organizirao predsjednik Josipović. Čime se sada može opravdati? Ovo je kapitalna investicija od oko 50 milijuna kuna. Njegov nedolazak dovoljno govori o njemu. Ovo nije bio predizborni skup HDZ-a već skup građana koji su došli podržati projekt koji Vlada RH ulaže u razvoj Vukovara - rekao je Damir Barna, čelnik vukovarskog HDZ-a.

>>> Željko Sabo bojkotirao dolazak Kosorice zbog skupih bazena

Dodao je da Vlada u Vukovaru financira niz projekata vrijednih na stotine milijuna kuna, a da Sabo konstantno želi naglasiti građanima kako Vlada RH nedovoljno ulaže u Vukovar.

- Osnovni problem Vukovara je uloženih 30 milijuna kuna u Gospodarsku zonu za koju svi znamo kako danas izgleda. Biti dobar ljubavnik nije dovoljno da bi se vodio Grad, potrebne su i mnoge druge reference - kazao je Barna.

Na konferenciji za novinare prisutna je bila i Ljiljana Blažević, predsjednica Fonda za obnovu i razvoj Vukovara. - Realizacija gradskog proračuna je 17,56 posto, jer Sabo ništa ne radi i zato treba staviti mandat na raspolaganje. Realizacija Fonda je 89,47 posto i mi svoj plan izvršavamo. Onaj tko ima realizaciju manje od 18 posto treba se zatvoriti u ured i raditi, a ne okolo pričati gluposti i govoriti protiv projekata za koje je i sam digao ruku - objasnila je Blažević dodajući da se svečanost početka radova pretvorila u blamažu tamo nekog gradonačelnika ističući da se Sabo ponaša kao razmaženo derište koje kada nešto nije po njegovom legne na pod i lupa rukicama i nogicama.

- On odgovara Gradskom vijeću za svoj rad koje je jednoglasno podržalo zatvoreni olimpijski bazen i projekt Fonda. Stoga pozivam Gradsko vijeće da postupi s odgojnim mjerama prema Sabi. Nije on ovdje da bi provodio svoje hirove i u političkom odgoju propuštene lekcije. On svoju silu ovdje provodit neće!, poručila je Blažević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa