Obavijesti

News

Komentari 4

Vukovarsko-srijemskoj županiji najviše nedostaje perspektive

Vukovarsko-srijemskoj županiji najviše nedostaje perspektive
1

Saborski zastupnik Tomislav Panenić ući će kao nezavisni kandidat, uz potporu Mosta, u predizbornu utrku za vukovarsko-srijemskog župana na lokalnim izborima

VIDEO

Ministar gospodarstva u prošloj Vladi, saborski zastupnik Tomislav Panenić ući će kao nezavisni kandidat, uz potporu Mosta, u predizbornu utrku za vukovarsko-srijemskog župana na lokalnim izborima, najavljeno je na konferecniji za novinare u vinkovačkome Mostu, koji će za gradonačelnika Vinkovaca kandidirati Darka Posarića.

 "Iz ovih sam krajeva i osjećam i znam da ova županija treba jak zaokret. Želim pokušati upravo u županiji kojoj najviše nedostaje perspektive nešto napraviti i pokrenuti promjene na bolje", rekao je Tomislav Panenić, čiju su kandidaturu u Vinkovcima poduprli i politički tajnik Mosta Nikola Grmoja i saborski zastupnik te stranke Miro Bulj.

 "Svi koji će reći da je stanje u Vukovarsko-srijemskoj županiji dobro nemaju samokritičnosti. Isto tako, ako ta ekipa želi nastaviti dalje, onda nema ni viziju", poručio je Panenić, koji se posebice zauzeo za razvoj gospodarstva.

 Zahvalio je Mostu što je stao iza njegove kandidature za župana te kad su ga na posljednjim parlamentarnim izborima predložili za nositelja liste za Hrvatski sabor i kad su ga predložili za ministra gospodarstva.

 Kandidat Mosta za vinkovačkoga gradonačelnika Darko Posarić ocijenio je da  građani Vinkovaca nisu zadovoljni i priželjkuju promjene na bolje.

 "Volja nam je neupitna, a program autentičan. Doprijet ćemo do malih ljudi kojima imamo što ponuditi", istaknuo je Posarić. 

 "Slavonija je zaboravljen i prazan teritorij. Za katastrofalno stanje u ovoj regiji nema nikakvog opravdanja i zato pozivam mlade da ne odlaze jer im nudimo perspektivu", poručio je saborski zastupnik Mosta Miro Bulj.

 Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja iskazao je žaljenje što je, kako je rekao, mandat Tomislava Panenića kao ministra gospodarstva kratko trajao.

 "Međutim, kad sam razgovarao s radnicima Petrokemije, rekli su mi kako je Panenić bio najbolji ministar gospodarstva koji je praktički spasio Petrokemiju. Isto tako, sjetite se situacije oko Ine i Mola", istaknuo je, dodajući da su Panenić i Bulj, koji je tada upozorio na aferu 'Konzultantica', praktički bili prvi koji su istupili u zaštiti nacionalnih interesa. 

 Grmoja je također rekao kako su na lokalnoj razini potrebne promjene koje bi se "prelile i na nacionalnu razinu".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...