Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Ljubavnica ubojice u suzama: 'Nitko ne razumije moju priču'

Chris Watts je u kolovozu ubio svoju trudnu suprugu i dvije kćeri od tri i četiri godine. Njihova tijela pokušao je zakopati u polje na kojem je iskopavao naftu. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora

Foto: screenshot/Youtube
12 komentara

Ljubavnica 'tate monstruma' koji je ubio svoje male kćeri i trudnu suprugu rasplakala se na policijskom ispitivanju i izjavila da joj je 'slomljeno srce' zbog toga što se dogodilo.

Nichol Kessinger (30), ljubavnica Chrisa Wattsa, završila je na policijskom ispitivanju nekoliko dana nakon što je njezin ljubavnik uhićen i osumnjičen za teško ubojstvo svoje djece i trudne supruge Shannan. Audio zapis njezinog ispitivanja procurio je u medije, a iz njega se može saznati kako je Chris lagao i njoj, uglavnom o braku sa Shannan. 

OSUĐEN ZA UBOJSTVA Snimile ga kamere: Mrtvu ženu i mrtve kćeri utovario u vozilo

- Odvratan je. Toliko ga se sramim - izjavila je Nichol. 

Kako su se Chrisove laži otkrivale, tako je i Nichol počela shvaćati da ju je obmanuo i da je postala krivac u očima javnosti zbog svoje veze s njime. Naime, Watts joj je rekao da je njegova supruga trudna, ali s drugim muškarcem, što je bila laž. Nichol smatra kako je najveći problem zapravo ležao u financijama supružnika te u činjenici da Chris nije htio treće dijete. 

Policiji je rekla i kako nije vidjela zabrinjavajuće znakove na Chrisu i da je bila šokirana kada je saznala što je napravio. Također je istaknula i da je svjesna kako će javnost kriviti nju, odnosno da će ona biti motiv ubojstva cijele obitelji, no tvrdi da bi Chris to napravio bez obzira na njihovu vezu. Tužitelji ipak smatraju kako je odgovorna za ubojstva, no ona tvrdi kako je možda samo "ubrzala proces". 

CHRIS WATTS 'Tata monstrum': Sve priznao kad je pao na 'detektoru laži'...

- Svakog dana ću se buditi sa saznanjem da majka, nerođeno dijete i dvije djevojčice nisu više na ovom svijetu i to mi slama srce - rekla je. 

Ni sama nije znala da su Chris i Shannan i dalje zajedno. Naime, on joj je rekao kako su se razišli i da će uskoro pokrenuti brakorazvodnu parnicu. No, Watts i njegova supruga su bili zajedno, a istražitelji nisu našli ni jedan trag koji bi upućivao na to da su razmišljali o razvodu. Paralelno s time, Shannan je bila 15 tjedana trudna i sina je htjela nazvati Nico, piše The Mirror. 

FILE PHOTO: Christopher Watts appears in court for his arraignment hearing in Greeley IZBJEGAO SMRTNU KAZNU 'Tata monstrum' doživotno će u zatvor: Ubio suprugu i kćeri

Zbog svega toga, Nichol brine i za vlastiti ugled. 

- Moje ime će se razvlačiti po medijima tko zna koliko dugo. Ne znam koliko vremena će trebati da rane zacijele, ali ne bih se čudila da zbog toga neću izlaziti u javnost možda čak par godina. I to me jako boli. To je užasna, užasna stvar. Ljudi neće razumjeti moju priču - rekla je.

POLICIJA PRONAŠLA I TIJELA Ubio ženu i dvije kćeri: Bio je ljubomoran na njezine uspjehe?

Podsjetimo, Watts je u kolovozu ubio svoju trudnu suprugu i dvije kćeri od tri i četiri godine. Njihova tijela pokušao je zakopati u polje na kojem je iskopavao naftu. Policiji je sam prijavio nestanak obitelji i nekoliko puta, kasnije na sudu, mijenjao iskaze. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message