Obavijesti

Promo sadržaj

WOW prirodnom njegom do prekrasne kose i nakon ljeta

WOW prirodnom njegom do prekrasne kose i nakon ljeta
2

Bez obzira na to koliko nam lijepo i opušteno bilo na moru sunčajući se, kupajući se i uživajući u visokim temperaturama uz pokoji ljetni povjetarac, spoj sunca i mora nije najpogodniji za ljepotu

Izrazito suhi i ispucali vrhovi te izblijedjela boja kosu čine beživotnom i tankom, a to su samo neke od posljedica s kojima se suočavamo nakon dolaska s plaže. Želimo li to izbjeći, kosi je potrebno posvetiti posebnu after sun njegu kako bi ostala sjajna, zdrava i mekana te kako bismo zaustavili dodatno pucanje vlasi.

John Masters Organics kozmetika, koja je kroz godine prerasla u kult zbog svojih proizvoda kvalitetnih i prirodnih sastojaka, za ovakve ljetne probleme nudi idealan set koji sadrži sve što je vašoj kosi potrebno za brz i zdrav oporavak. Prvi proizvod je šampon rekonstruktor od meda i hibiskusa. Njegova posebnost je u tome što istovremeno čisti i obnavlja kosu pomoću prijeko potrebnih dviju masnih kiselina koje se prirodno nalaze u obilju u mladoj kosi – linolenske i hijauluronske. Te dvije kiseline pomiješane su sa proteinima soje, riže i zobi kako bi najučinkovitije revitalizirale oštećenu i oslabljenu kosu dajući joj prekrasan miris. Za dubinsku njegu koja će vašoj kosi vratiti zdravlje i sjaj, nakon pranja nanesite rekonstruktor masku od meda i hibiskusa, koji zajedno s uljima avokada, pšeničnih klica i mango maslaca duboko prodiru u vlasi osiguravajući im pregršt hranjivih tvari. Ova čarobna maska se može upotrebljavati nakon svakog pranja kose ili kao zaseban tretman po potrebi, a dovoljno je nježna i za obojenu kosu. Vrlo intenzivan leave-in tretman, idealan za oštećenu, obojenu i izrazito suhu kosu vašoj kosi će podariti i biljni pakung za kosu, stopostotna mješavina biljnih i eteričnih ulja odabranih zbog svojih blagotvornih djelovanja koja kosu istovremeno obnavlja, štiti, hidratizira i hrani. Ekstrakt lavande smanjuje opadanje kose, a ekstrakt ružmarina stimulira rast kose. Iznimno je pogodan za njegu ispucanih vrhova, a može se nanijeti na suhu i mokru kosu.

Nahranite svoju kosu te joj osigurajte besprijekornost, čak i nakon dana provedenog na plaži. Potražite ove čarobne proizvode u online trgovini WOW Junkie te se pobrinite da vam uvijek budu pri ruci, a vašoj kosi osigurajte sjaj i zdravlje. WOW efekt neće izostati! 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve