Obavijesti

Promo sadržaj

Wüstenrot životno osiguranje d.d. – vaš pouzdani partner

Wüstenrot životno osiguranje d.d. – vaš pouzdani partner
2

Iznos koji je mjesečno potrebno izdvojiti za neke od osnovnih polica mješovitog životnog ili riziko osiguranja često je ekvivalent novcu kojeg potrošimo na usputne konzumacije, sitnice i znatiželju

Wüstenrot životno osiguranje d.d. stabilan je i pouzdan specijalist za životna osiguranja na Hrvatskom tržištu iza kojeg stoji Wüstenrot Austria, kompanija na čvrstim temeljima austrijske tradicije i radišnosti. Savjetodavni i partnerski odnos djelatnika Wüstenrot životnog osiguranja, temeljen na povjerenju i punoj diskreciji, pomoći će klijentu da učini najbolje za sebe, donese odluku o ugovaranju životnog osiguranja i izabere odgovarajući proizvod čije servisiranje mu niti u jednom trenutku neće predstavljati poteškoću.

Iznos koji je mjesečno potrebno izdvojiti za neke od osnovnih polica mješovitog životnog ili riziko osiguranja često je ekvivalent novcu kojeg potrošimo na usputne konzumacije, sitnice i znatiželju.

Tržište životnih osiguranja u Hrvatskoj po broju ugovorenih polica i visini premija ispod je europskog prosjeka.
U Wüstenrot životnom osiguranju, Vaš osobni savjetnik/specijalist za životno osiguranje upoznat će Vas s potencijalima Mješovitog životnog osiguranja ili Riziko osiguranja s paketima dopunskih osiguranja od nezgode ili kritičnih bolesti i stanja, Životnog osiguranja kreditnih obveza tzv. CPI i Super rizika i prilagoditi kombinaciju proizvoda Vašim životnim potrebama i trenutnim mogućnostima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novi proizvodi i kombinacije proizvoda pružaju mogućnosti novih pokrića, a unatoč širim pokrićima omogućavaju i povrat dijela uplaćene premije.

Proizvodi osiguravajućih društava koja prodaju životna osiguranja i srodne proizvode razlikuju se u nijansama. Ključno je za budućeg kupca životnog osiguranja – povjerenje u proizvod i pouzdanost  osiguravajućeg društva. O povjerenju najviše govori iskustvo postojećih klijenata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije