Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

YouTube: Profesor psuje i galami na predavanju

Profesor povijesti u zagrebačkoj 15. gimnaziji priča učenicima o komunistima koji su postali HDZ-ovci te o općenju Clintona i Monice Lewinsky

24sata
Video: 24sata
26 komentara

Na internetskoj stranici YouTube osvanule su tri snimke s predavanja profesora povijesti Branka Horvatinovića koji je pred učenicima popularnog MIOC-psovao komuniste jer su htjeli srušiti spomenik Matiji Gupcu u Stubici. Profesor imitira pripadnike ogranka HDZ-a u Stubici koji govore govore da treba srušiti spomenik jer je Gubec bio komunist te je htio ravnopravnost svih, da seljaci žive istim životom kao gospoda. Na to počinje urlati: Je*em vam mater pokvarenu, otkad ste vi gospoda i kapitalisti?! A jučer ste bili svi komunisti. Šta ste zašutjeli? Odgovorite, čiji ćete vi to spomenik razbiti? U drugoj snimci priča kako je Clinton slao telegram Miloševiću dok ga je Monica Lewinsky obrađivala pod stolom. Opisuje što piše u telegramu : "Gospodine Miloševiću, Sjedinjene Američke Države i ja kao predsjednik dajemo vam 48 sati da se obračunate s ustašama u Zagrebu".
U trećoj snimci Horvatinčić upozorava da bi opet moglo zagrmjeti i da je sve to zatišje pred buru. "Sve je u redu dok neke usijane glave ne dignu svoju glavu i naciju i shvate da bi ponovno mogli uzviknuti parolu: Drava – Virovitica – Petrinja – Glina – Karlobag – otadžbina Srbija" - viče profesor lupajući šakom po stolu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message