Obavijesti

Promo sadržaj

Za besprijekorno čiste podove 2u1 Dirt Devil Sweepy

Za besprijekorno čiste podove 2u1 Dirt Devil Sweepy
6

Dirt Devil ® je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova u Njemačkoj koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika

Dirt Devil ® je energičan brend posvećen razvoju inovativnih rješenja za čišćenje. Danas, tvrtka drži tradiciju staru 111 godina u proizvodnji usisavača.

Dirt Devil ® je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova u Njemačkoj koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika. Korisnici su Dirt Devil uređaje ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine.

Čistač podova s funkcijom raspršivanja

Vođeni inovacijama i učinkovitim rješenjima za čišćenje, Dirt Devil predstavio je model FM1200 Sweepy koji predstavlja spoj inovativnosti i praktičnosti. Radi se o 2u1 bisaču za podove s integriranim spremnikom za deterdžent i funkcijom raspršivanja, kompaktnog dizajna koji je jednostavan i lagan za rukovanje. U jednom potezu moguće je navlažiti i obrisati površinu poput pločica, laminata i parketa i drugih tvrdih površina. Ne morate se bojati kako će vaši podovi biti premokri ili da će vam parket biti oštećen jer raspršivač kontrolira količinu vlage kako bi spriječio nastanak oštećenja na podovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inovativna FLEXOWINGS® tehnologija omogućuje precizno čišćenje svih kuteva i lajsni uz pomoć fleksibilne glave i samog nastavka za krpu od mikrofibre. Za razliku od ostalih brisača podova koji prašinu i prljavštinu samo razmazuju po podu, jedinstvena krpa od mikrofibre pomoću WetLock™ tehnologije pokupi i upija sve te za sobom ostavlja besprijekorno čiste podove. Uz FM1200 Sweepy, čišćenje postaje sporedna stvar, olakšat ćete si kućanske poslove i skratiti vrijeme čišćenja što vam ostavlja više vremena za druženje s obitelji.

Uz brisač dolaze dvije različite krpe, jedna od mikrofibre i druga grublje strukture za tvrdokornije mrlje. Čišćenje samih krpa veoma je higijenski, dovoljno ih je samo isprati toplom vodom ili oprati u perilici rublja.

Sweepy, kao i širok asortiman ostalih Dirt Devil uređaja mogu se kupiti u Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske, kao i u web trgovini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.