Obavijesti

Promo sadržaj

Za bezbrižno ljeto: Kako pravilno pripremiti i njegovati kožu

Za bezbrižno ljeto: Kako pravilno pripremiti i njegovati kožu
4

Razmazite svoju kožu uz kvalitetne prirodne proizvode prije, tijekom i nakon uživanja na plaži

Dolaskom toplijih dana i otvaranjem sezone kratkih haljina, jedan od najtraženijih beauty proizvoda postaje anticelulitna krema ili gel. Iako bismo se o celulitu trebali brinuti cijelu godinu, većini nas proljeće i ljeto predstavljaju idealno vrijeme za početak borbe protiv narančine kore. Svima nam je dobro poznato kako celulit izgleda jer ima ga gotovo svaka žena, a znamo i da je nemoguće riješiti ga se preko noći. Ova pojava na koži nastaje zbog viška masnoće, slabljenja vezivnog tkiva, zadržavanja vode u tijelu te poremećaja u cirkulaciji. Ali srećom, osim pravilnom i izbalansiranom prehranom te vježbanjem i jačanjem mišića, celulit može brže nestati uz pomoć određenih proizvoda za njegu kože.

Kofein se pokazao kao idealan sastojak anticelulitnih proizvoda jer potiče sagorijevanje masnog tkiva i stimulira protok vode kroz limfe. Proizvod koji zadovoljava ovaj kriterij je Moja Oaza Anticelulitni gel, čija formulacija sadrži inovativni kompleks od šest sastojaka potpuno prirodnog podrijetla, poznatih po svojem djelovanju i učinkovitosti: ekstrakti kave, gotu kole, ginka, divljeg kestena i preslice uz dodatak kolagena te visokopotentnu profesionalnu koncentraciju kofeina od čak 4 posto. Proizvod je potrebno koristiti svakodnevno i kroz dva do četiri tjedna trebali biste vidjeti rezultate.

Još jedan praktičan proizvod za imati pri ruci tokom toplijih dana je dezodorans. Ljeti se pojačano znojimo, što je s jedne strane dobro za organizam jer se tako oslobađamo štetnih i nepoželjnih tvari. Antiperspiranti koje mnogi koriste kemikalijama blokiraju žlijezde znojnice te tako smanjuju znojenje i rješavaju problem neugodnog mirisa. Ali mnogi stručnjaci smatraju da to nije zdravo. Stoga je poželjno koristiti prirodne dezodoranse, bez aluminija i alkohola, koji ne uzrokuju iritaciju osjetljivog područja pazuha i ne začepljuju pore.

Zato ovo ljeto svoju kožu nagradite prirodnim dezodoransom, poput Moja Oaza Citrus Energy prirodnog dezodoransa. On ne sprječava znojenje, ali je vrlo efikasan kod trenutne i dugoročne neutralizacije neugodnih mirisa. Uz to, osvježavajućeg je citrusnog mirisa koji je savršen za ljeto, pa je ujedno prikladan i za žene i za muškarce.

Također važno je i zaštititi kožu od sunca jer izloženost UV zrakama može dovesti do nekoliko problema s kožom, poput hiperpigmentacije, upale, sitnih linija, bora i, u najgorem slučaju, raka kože. Stoga je pronalazak dobre kreme za sunčanje obavezan. Nekoliko je čimbenika koji utječu na to što čini dobru kremu za sunčanje. Jedan od kriterija je da ima visoki zaštitni faktor i široki spektar zaštite. Možda ćete htjeti razmotriti i korištenje mineralne kreme za sunčanje koja aktivno odbija štetne zrake sunca. Osim toga, s obzirom na to da koža upija sve što na nju stavite, općenito obratite pozornost na sastojke koji se nalaze u takvim proizvodima i radije odaberite one prirodne.

Jedan od njih je i Moja Oaza SUN prirodni losion za sunčanje, širokog spektra UVA i UVB zaštite s visokim zaštitnim faktorom 30. Ovaj losion svojom osvježavajućom teksturom koži pruža osjećaj blagog hlađenja. Uz to, sadrži i prirodne sastojke poput ulja čileanske maline, a prikladan je za djecu i za odrasle. Štiti kožu zahvaljujući mineralnim filterima, a ne sadrži kemijske filtere i nanočestice.

Razmazite svoju kožu uz kvalitetne prirodne proizvode prije, tijekom i nakon uživanja na plaži, a sve ove proizvode možete pronaći u ljekarnama ili možete naručiti uz besplatnu dostavu na www.moja-oaza.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...