Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Za cjelodnevno crtanje stripa prijavilo se čak 196 crtača

Među prijavljenima su i ''teški'' profesionalci poput Darka Macana, Gorana Sudžuke, Josipa Sršena i ostalih, a zamjetan je i povećan broj prijavljenih srednjoškolaca

24satnocrtanjestripa.com
Foto: 24satnocrtanjestripa.com
1 komentara

Peto 24-satno crtanje stripova održat će se u subotu i nedjelju 22. i 23. studenog 2014. godine u četiri hrvatska grada. Zadatak autora je da unutar 24 sata naprave strip od 24 stranice na temu koju doznaju na početku crtanja. U Zagrebu, Splitu, Osijeku i Puli crtat će rekordan broj prijavljenih (196 crtačica i crtača) svih dobi i zanimanja. 

Zanimljivo, među prijavljenima su i ''teški'' profesionalci poput Darka Macana, Gorana Sudžuke, Josipa Sršena i ostalih, a zamjetan je i povećan broj prijavljenih srednjoškolaca što u državi s jednim satom likovnog odgoja tjedno – definitivno ohrabruje! Važno je napomenuti da se ovdje ne radi o kratkom, rekreativnom crtanju, već o ozbiljnom i iscrpljujućem strip maratonu. Kad se iz takve perspektive gleda na ovu manifestaciju, broj prijavljenih doista izgleda nestvarno. 

Novonastali radovi će biti postavljeni na web stranicu tijekom crtanja, a njih, kao i sve radove iz proteklih pet godina, možete pronaći na www.24satnocrtanjestripa.com.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message