News

Komentari 224

'Za mene je govorila da nisam Hrvat, dovela je bukače u Knin i sad je u zatvoru. Nevjerojatno'

'Za mene je govorila da nisam Hrvat, dovela je bukače u Knin i sad je u zatvoru. Nevjerojatno'

Uhićena je osoba koja je za mene govorila da nisam Hrvat i da ne volim svoj narod. Nakon toga smo platili par milijuna kuna za spomenik u Kninu, komentirao je predsjednik uhićenje Josipe Rimac

Zoran Milanović se tijekom posjeta Karlovcu osvrnuo na aferu vjetroelektrane i uhićenje Josipe Rimac

POGLEDAJTE VIDEO: Hobotnica Josipe Rimac 

- Uhićena je osoba koja je za mene govorila da nisam Hrvat i da ne volim svoj narod. Nakon toga smo platili par milijuna kuna za spomenik u Kninu. Dovela je one bukače u Knin i sad je u istražnom zatvoru. Nevjerojatno mi je da se državni tajnik tako ponaša - rekao je Milanović, javlja Dnevnik.hr. 

O izjavama državnog tajnika u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike Ante Čikotića, kratko je samo rekao: "Tko je to?"

Naime, Čikotić je izjavio da je cijeli proces kontaminiran još u doba Milanovićeve Vlade. 

- Je li ministar Ćorić u svojoj izjavi rekao da je Dobrović zaustavio taj postupak vezano za tu firmu i da je tražio procjenu, pa je onda prestao biti ministar? U jednom trenutku ta je priča zaustavljena u Vladi ministra Oreškovića, da bi se onda sve pokrenulo za vrijeme ove Vlade. To se sve može istražiti. Vlada koja želi dobro to reže u korijenu. To je sve suluda priča jednog kruga ljudi - rekao je Milanović. 

Komentirao je i mjere praćenja Josipe Rimac. 

- Praćeno je, pa je onda naglo prekinuto, kao da su se pojavile konture neke važnije osobe. Ni na koga ne mislim, ali samo govorim - rekao je.

Najčitaniji članci