Obavijesti

Promo sadržaj

Za zdravlje vašeg mokraćnog mjehura

Za zdravlje vašeg mokraćnog mjehura
2

Blizina probavnog i urogenitalnog sustava kod žena čini prijenos bakterija jednostavnijim pa tako bakterija poput Escherichia coli - inače normalni stanovnik probavnog sustava - postaje patogen za urogenitalni sustav

Bakterije koje slučajno dospiju u mjehur najčešće se ispiru mokraćom, no pod određenim okolnostima mogu se u mjehuru vrlo brzo razmnožiti i uzrokovati probleme. Problem s mokraćnim mjehurom se kod nekih zna ponavljati te je stoga najkorisnije djelovati preventivno.

Higijena je naravno na prvom mjestu, izbjegavanje sintetičkog i uskog rublja te mokrih kupaćih kostima. S druge strane, dovoljan unos tekućine, posebno vode i nezaslađenih čajeva je važan jer redovito dolazi do ispiranja mjehura.

Zlatnica za normalnu funkciju mjehura

Općenito, dobar i snažan imunitet je način na koji se organizam bori sa svim uzročnicima upala, pa tako i urogenitalnim. Uz pripravke za imunitet, postoje i određene biljke koje imaju dokazano blagotvoran učinak na zdravlje mjehura, a jedna takva je europska zlatnica latinskog naziva Solidago virgaurea. Uz zlatnicu, u pripravcima za funkciju mjehura se vrlo često nalazi i američka brusnica

Standardizirana američka brusnica

Brusnica kompleks kapsule iz Pharmoval linije uz ekstrakt američke brusnice i vitamin C sadrže i snažni beta-glukan te europsku zlatnicu koja doprinose normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava. U proizvodu se nalazi kvalitetni ekstrakt američke brusnice standardiziran na minimalno 10 % proantocijanidina.

Važno je istaknuti i dodatni sadržaj beta-glukana i vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Kapsule su pogodne za starije od 12 godina i odrasle, a bogat sastav i prihvatljiva cijena čine ove kapsule odličnim izborom za vaš mjehur.

Brusnica kapi za lakšu konzumaciju

Za djecu već od godinu dana starosti u ljekarnama se nude i Brusnica kompleks kapi u prilagođenom obliku koji se jednostavno konzumira u čaši vode ili soka te se lako može dati djetetu, a radi praktičnog doziranja proizvod mogu koristiti i stariji. Proizvod odlikuje ekstrakt američke brusnice također standardiziran na 10 % proantocijanidina uz kombinaciju važnih vitamina C i D koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava.

Oba proizvoda dio su poznate hrvatske Pharmoval linije dodataka prehrani, a dodatne informacije pogledajte na službenim stranicama www.pharmoval.hr. Proizvode možete naći u ljekarnama ili ih možete naručiti s brzom dostavom na internet trgovini drogerija.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve