Obavijesti

Promo sadržaj

Zaba objavila besplatan vodič za digitalno poslovanje

Zaba objavila besplatan vodič za digitalno poslovanje
4

Vodič je zamišljen kao pomoć poduzetnicima koji žele obogatiti svoje znanje o digitalnom svijetu te tako unaprijediti svoje poslovanje

Bez digitalne pismenosti današnje poslovanje postaje nezamislivo i neodrživo. Dinamične promjene u digitalnome svijetu zahtijevaju kontinuirano usvajanje novih digitalnih znanja te njihovu primjenu. Zagrebačka banka odlučila je zato ohrabriti svoje klijente da se educiraju, prate tehnološke trendove, a onda naučeno i primjene u svom svakodnevnom poslovanju.

Zaba je, naime, objavila digitalni vodič za poduzetnike. Riječ je o praktičnom i interaktivnom vodiču koji sadrži sve što je potrebno digitalnom početniku ili naprednom korisniku.

„Početnici mogu naučiti sve od postavljanja profila na društvenim mrežama, izrade web stranice i oglašavanja na Googleu do korištenja Zabinih internetskih usluga kao što su e-zaba, m-zaba i e-poslovnica. Poduzetnicima koji su već savladali početne korake, vodič pak može pomoći da steknu ili poboljšaju znanje o digitalnoj strategiji, digitalnom identitetu, važnosti sadržaja, e-commercu ili digitalnom oglašavanju“, objašnjava Zagorka Mintas, direktorica strategije i razvoja poslovanja za poduzetnike.

Zabin digitalni vodič nije samo knjiga sa savjetima prenesena na digitalni ekran – on je interaktivna online platforma, a svi sadržaji u njemu su brzo i lako dostupni pomoću izbornika, dok se razni nepoznati pojmovi mogu pronaći u Rječniku. Samo jednim klikom korisniku se otvara tema koja ga interesira, a sadržaj je pisan vrlo jednostavnim, razumljivim jezikom. U konačnici, zahvaljujući digitalnom vodiču, klijenti će dobiti korisnu bazu digitalnog znanja, koja će se redovno ažurirati i proširivati novim trendovima i tehnologijama u digitalnoj industriji kako se one razvijaju.  

Digitalni vodič je u potpunosti besplatan za sve klijente Zabe, a dostupan je svim klijentima koji ga mogu zatražiti kod svojih poduzetničkih bankara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini