Obavijesti

Promo sadržaj

Zabava koja se ne propušta - svi na Piknik za školarce!

Zabava koja se ne propušta - svi na Piknik za školarce!
3

Na Zagrebački velesajam pozvani su školarci, mame, tate, bake, djedovi, učitelji... Očekuje ih više deset sati zabavnog i edukativnog sadržaja

Djeco i roditelji, pažnja. Vrijeme je školu, ali i za igru i zabavu. Četvrtu godinu zaredom 24sata organizira Piknik za školarce, koji se organizira na atraktivnoj lokaciji na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Growing up festivala.  Zato u svakako u svoje kalendare upišite 15. rujna jer školarce očekuje cjelodnevni besplatni zabavni i edukativni sadržaj. 

Bit će tu svega - od robotike do zdrave prehrane, od Joomboos meetupa do izviđača. Posjetitelje očekuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača. Učit će se plesni koraci, preskakati uže i prepreke, uređivati djevojčice za princess party, a moći će se sudjelovati i u gastro showu sa Zdravoljupcima te pokazati svoje kulinarske vještine. Brojne nagradne igre bit će prilika za ostvajanje super poklona.

Uz to, Zdravoljupci i njihovi frendovi s Joomboosa: Two Crazy Beauties, Fran i Borna i Nika Pavičić smislili su različite izazove u koje je školarci mogu uključiti.

Zdravoljupka Jagoda upoznat će ih sa Sarom Paradžik i zborovima Zagrepčanke i dečki, Bajka, Kikići, Pahuljice. Zdravoljupka Banana, kao iskusna sportašica, ispitat će talente djece za različite sportove od mačevanja i karatea do hula hoopa i rolanja. Za odvažne, tu je snažni  Zdravoljubac Češnjak koji će podučavati o zaštiti i sigurnosti. Mališani će se upoznati s policijom, vatrogascima... 

Za djecu koja dođu u Disney kostimima ili uređeni kao princeze i kraljevići, Jana priprema super iznenađenja i nagrade, a Piko u suradnji s gastro znalcem Nebojšom Vukadinovićem organizira natjecanje u izradi omiljenog sendviča. Poznati Youtuber LayZ upoznat će djecu s Gospodinom Rajkom iz Zvijezda ketchup spota, koji će provjeriti njihovu sportsku kondiciju, a najbolje nagraditi slasnim zalogajima.

Organizator festivala je 24sata, generalni partner Konzum, a ostali partneri su: Zvijezda, Jana, Pik i Sport Vision


Detaljan program možete pogledati ovdje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.