Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zabava koja se ne propušta - svi na Piknik za školarce!

Na Zagrebački velesajam pozvani su školarci, mame, tate, bake, djedovi, učitelji... Očekuje ih više deset sati zabavnog i edukativnog sadržaja

Djeco i roditelji, pažnja. Vrijeme je školu, ali i za igru i zabavu. Četvrtu godinu zaredom 24sata organizira Piknik za školarce, koji se organizira na atraktivnoj lokaciji na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Growing up festivala.  Zato u svakako u svoje kalendare upišite 15. rujna jer školarce očekuje cjelodnevni besplatni zabavni i edukativni sadržaj. 

Bit će tu svega - od robotike do zdrave prehrane, od Joomboos meetupa do izviđača. Posjetitelje očekuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača. Učit će se plesni koraci, preskakati uže i prepreke, uređivati djevojčice za princess party, a moći će se sudjelovati i u gastro showu sa Zdravoljupcima te pokazati svoje kulinarske vještine. Brojne nagradne igre bit će prilika za ostvajanje super poklona.

Uz to, Zdravoljupci i njihovi frendovi s Joomboosa: Two Crazy Beauties, Fran i Borna i Nika Pavičić smislili su različite izazove u koje je školarci mogu uključiti.

Zdravoljupka Jagoda upoznat će ih sa Sarom Paradžik i zborovima Zagrepčanke i dečki, Bajka, Kikići, Pahuljice. Zdravoljupka Banana, kao iskusna sportašica, ispitat će talente djece za različite sportove od mačevanja i karatea do hula hoopa i rolanja. Za odvažne, tu je snažni  Zdravoljubac Češnjak koji će podučavati o zaštiti i sigurnosti. Mališani će se upoznati s policijom, vatrogascima... 

Za djecu koja dođu u Disney kostimima ili uređeni kao princeze i kraljevići, Jana priprema super iznenađenja i nagrade, a Piko u suradnji s gastro znalcem Nebojšom Vukadinovićem organizira natjecanje u izradi omiljenog sendviča. Poznati Youtuber LayZ upoznat će djecu s Gospodinom Rajkom iz Zvijezda ketchup spota, koji će provjeriti njihovu sportsku kondiciju, a najbolje nagraditi slasnim zalogajima.

Organizator festivala je 24sata, generalni partner Konzum, a ostali partneri su: Zvijezda, Jana, Pik i Sport Vision


Detaljan program možete pogledati ovdje.

 

Tema: Promo sadržaj

Message