Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Zabava u vlastitom domu koja vam može donijeti milijune

Kako provoditi vrijeme kod kuće - pitanje je na koje posljednjih dana mnogi traže odgovor. Za sve one koji se vole igrati pobrinula se Hrvatska Lutrija Kada ste doma jer pazite na sebe i druge, Hrvatska Lutrija daruje

Foto: Hrvatska Lutrija

S 50 kuna do milijuna!

Kako provoditi vrijeme kod kuće - pitanje je na koje posljednjih dana mnogi traže odgovor. Za sve one koji se vole igrati pobrinula se Hrvatska Lutrija. Kada ste doma jer pazite na sebe i druge, Hrvatska Lutrija daruje bonus dobrodošlice!

Registrirajte se na lutrija.hr, a mi Vam darujemo 50 kuna koje možete iskoristiti za igranje igre koja donosi najviše milijuna. Eurojackpot već ovog petka donosi 667 milijuna kuna! Možda ovih dana ne možete biti baš svugdje gdje poželite, ali zato možete odigrati Eurojackpot online!

Hrvatska Lutrija je kao i uvijek - s Vama!

Usprkos situaciji koja se događa, izvlačenja lutrijskih igara odvijaju se i dalje, a sve igre dostupne su online 0-24 na www.lutrija.hr. Stoga, pokažite odgovornost – kako u ponašanju, pridržavanjem propisanih mjera zaštite, tako i u igranju igara na sreću.

Igra je zabava – igraj online – igraj s mjerom

Foto: Hrvatska Lutrija

Tema: Promo sadržaj

Message