Obavijesti

News

Komentari 225

Zabila se ženi u noge i zbrisala: 'Na pločniku je bila lokva krvi'

Zabila se ženi u noge i zbrisala: 'Na pločniku je bila lokva krvi'
1

Inspektor iz velikogoričke policije potvrdio nam je kako je na temelju izjave gospođe Marije pokrenuta istraga. Problem im predstavlja što se još nije javio nitko od svjedoka

VIDEO

U tim sam trenucima samo gledao da pomognem supruzi i nazovem Hitnu, govori nam Jožef Zagoršek (75). Njegova supruga Marija (77) u ponedjeljak predvečer slomila je ruku nakon što se u nju biciklom zaletjelo dijete u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici.

- Šetali smo parkom kao i inače. Djevojčica, po mojoj procjeni u dobi od četiri do pet godina, zaletjela se supruzi među noge - prepričava nam Jožef kako mu je supruga nastradala u pješačkoj zoni iza Pučkog otvorenog učilišta.

- Krv je liptala. Lokva krvi bila je na podu - opisuje Marijin suprug.

Marija se pri padu jako ogrebala i raskrvarila. Prvo su otišli na Hitnu u Velikoj Gorici, a potom su je prevezli u Traumatološku bolnicu u Zagrebu. Mariju su liječnici odmah operirali. Sad je i dalje u bolnici te će ondje ostati dok se ne oporavi. Jožef se ne sjeća svih detalja jer je bio zauzet pomaganjem supruzi, ali mu se čini kako je djevojčica imala kacigu, a njezini roditelji Mariju nisu pitali za pomoć, nego su otišli s mjesta nesreće.

- Roditelji su sjedili u kafiću i pili kavu. Kad im je kći naletjela na moju suprugu, pokupili su je i otišli - govori Jožef te dodaje kako je teško reći tko je krivac nesreće, ali smatra da su to roditelji djevojčice koji su “zdimili, samo da nemaju posla”.

- Netko bi rekao da je to sudbina. Nije sudbina, nego neopreznost. S jedne strane moje supruge koja je nastradala, a s druge strane djevojčice koja se zaletjela - zaključuje Jožef.

Inspektor iz velikogoričke policije potvrdio nam je kako je na temelju izjave gospođe Marije pokrenuta istraga. Problem im predstavlja što se još nije javio nitko od svjedoka, a nemaju ni snimku nesreće. Nesreća je postala jedna od glavnih tema Velikogoričana. Jednima je nevjerojatna činjenica da je dijete moglo ozlijediti gospođu, a drugi upozoravaju kako se djeca vrlo neoprezno voze parkom.

- Da vi znate kako ta djeca, iako su mali, jure s biciklima, ne biste vjerovali - rekla nam je starija gospođa koja također svakodnevno šeće parkom. Rekla je i kako je bilo samo pitanje vremena kad će netko nastradati jer roditelji nisu oprezni.

- Meni je to smiješno. Prvo sam mislila da se netko šali, a onda sam vidjela da se to stvarno dogodilo - zaključila je druga Velikogoričanka.     

Policija još tapka u mraku

Iako je većina Velikogoričana upoznata s nesrećom, policiji se još nije javio netko tko je vidio što se zapravo dogodilo.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je