News

Komentari 1

Zabranjen promet za I. skupinu vozila između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zbog vjetra

Zabranjen promet za I. skupinu vozila između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zbog vjetra

Povremene smetnje zbog veće gustoće prometa moguće su na pojedinim dionicama Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima i mjestima

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub (HAK). Ponegdje u Lici ima magle, a kolnici su mjestimice mokri na jugu zemlje.

U nedjelju od 12 do 23 sata zabranjen je promet za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Povremene smetnje zbog veće gustoće prometa moguće su na pojedinim dionicama Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima i mjestima, Krčkom mostu, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, Istarskom ipsilonu u zoni tunela Učka, kod čvora Matulji i u zoni graničnih prijelaza sa Slovenijom, u blizini tunela i odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta.