News

Komentari 86

Bagerom rušio krivu kuću i ozlijedio ženu koja je spavala

Bagerom rušio krivu kuću i ozlijedio ženu koja je spavala

Kako doznajemo, nepoznati muškarac bagerom je djelomično srušio kuću i počeo rušiti drugu, a potom pobjegao. Žena (59) je ozlijeđena i prevezli su je u bolnicu

Ubili smo gospođu zabunom! Bi li to rekli da se mama nije na vrijeme probudila i pobjegla van iz kuće?, pita se ogorčeni Robert Hison. Nepoznati čovjek se u subotu prije šest sati ujutro bagerom dovezao iz susjednog dvorišta i počeo rušiti tri kuće u dvorištu u zagrebačkoj Heinzelovoj 52. U jednoj od njih spavala je Robertova mama Božena (59).

- Čula sam buku i probudila se. Nikako nisam mogla izaći kroz vrata pa mi je na kraju susjeda pomogla da se izvučem. U šoku sam. Popila sam tabletu za smirenje - govori umirovljenica Božena, koja živi sa suprugom. Žbuka joj je pala na nogu te ju je hitna pomoć prevezla u Kliniku za traumatologiju. Zadobila je hematom. U drugoj kući, kojoj je bager srušio krov, žive supružnici Župan.

- Suprug je izjurio i preko ograde preskočio u susjedno dvorište. Vikao mu je da stane. Čak je bacio kamen u staklo kabine, ali vozač bagera je tad krenuo na njega - tvrdi Olga Župan (60). Stanari su ogorčeni. Taj je bager, tvrde, tri dana stajao u susjednom dvorištu.

- Razgovarali smo s radnicima i znali su da tu netko živi. Rekli su da će u tom dvorištu rušiti kuću - ponavljaju uplašeni stanari. Zbog čega je vozač bagera srušio i njihove kuće, još nije poznato. Navodno je to učinio zabunom.

Najčitaniji članci