Obavijesti

News

Komentari 145

Zadravec: Vagić je kandidat za ravnatelja Vinogradske kojeg želi ova kriminalna skupina

Zadravec: Vagić je kandidat za ravnatelja Vinogradske kojeg želi ova kriminalna skupina

On je dosad odrađivao prljave poslove u KBC-u. Oni pripremaju njega, on nije u HDZ-u, sad je to kao popularno, rekla je Zadravec o Davoru Vagiću. Kaže i da ju se na sve načine pokušava prikazati nesposobnom

VIDEO

Zakon po Vatavuku gdje on zabranjuje istupanje u medijima nije po Ustavu. Moje govorenje u medijima je zbog zaštite pacijenata, što je isto po Ustavu. Ova smjena koju je proizveo doktor Vatavuk nema pravne osnove, rekla je smijenjena Dijana Zadravec u razgovoru za N1 televiziju.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

Smijenjena je Dijana Zadravec 00:55

- Smjena je nezakonita jer je temeljena na dvije premise – narušeni međuljudski odnosi i narušavanje odjela. Činjenice govore drugačije. Bila je organizirana hajka na mene koja sam pokušala zaustaviti da pacijenti iz privatnih klinika liječnika koji rade u KBC-u dolaze na listu. Iz Dubrave su htjeli poslati dvoje radiologa ovaj tjedan, a uprava je rekla da ne treba. Sve moje poteze je doktor Vatavuk opozivao. Ostavka je neutemeljena i naravno da ću se žaliti - rekla je Zadravec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Beroš o smjeni Dijane Zadravec: Šaljemo inspekciju u bolnicu, nema tolerancije na korupciju
Beroš o smjeni Dijane Zadravec: Šaljemo inspekciju u bolnicu, nema tolerancije na korupciju

Na pitanje kako je moguće da prva osoba HUBOL-a nemaju saznanja o nepravilnostima o kojima govori kaže:

- Ja cijelo vrijeme izlazim s imenima. Raspolažem s velikim dokazima, sve sam prijavila DORH-u, a ova interna inspekcija me nikad nije pozvala da pokažem dokaze. Te inspekcije su paravan. Nije me zasad zvao ni nitko iz DORH-a - rekla je.

- Besmislica je da me štitio nekakav odnos s premijerom. Ja sam članica HDZ-a, ali korupcija je korupcija, bez obzira iz koje stranke dolazi. Znamo kako u Hrvatskoj prolaze ljudi koji prokazuju kriminal. Ja raspolažem dokazima i brojkama, ali me apsolutno nitko još ništa nije pitao - rekla je.

Na pitanje oko Beroševe najave da će poslati inspekciju u KBC, kaže da se nada da će biti pozvana da kaže što zna i pokaže dokaze koje ima.

- Radi se o korištenju javnih resursa i falsificiranju potpisa neslužbenim dokumentima - rekla je.

Smjena dr. Zadravec: Na jednoj strani dvorane sjedi 30 ljudi. Na drugoj ona, tipka na mobitel...
Smjena dr. Zadravec: Na jednoj strani dvorane sjedi 30 ljudi. Na drugoj ona, tipka na mobitel...

Na pitanje oko toga što je u pozadini svega naglašava da nije slučajno da se ovo događa uvijek prije izbora za ravnatelja KBC-a.

-  Moja saznanja su sljedeća: naravno da se želim kandidirati, ali skupina koja želi i dalje zataškavati kriminal želi svog kandidata, doktora Vagića. On je kandidat za ravnatelja kojeg želi ova kriminalna skupina da zataškavaju kriminal. Moram reći da je za mene čovjek koji mijenja identitet vrlo sumnjiv. On je dosad odrađivao prljave poslove u KBC-u. Oni pripremaju njega, on nije u HDZ-u, sad je to kao popularno. Priprema ga skupina od Dulibića, Mirne Šituma, Krešimira Rotima, svi ovi koji imaju privatne klinike, Vatavuk isto pripada njima. Sve je to ista klika kojoj sam se ja suprotstavila i logičan je bio ovakav epilog. Radiologija im je tu bitna, moraju iz svojih privatnih klinika slati pacijente na preglede. Doktorica Šitum s Klinike za kožne bolesti je kod mene na radiologiji ostvarivala toliko pacijenata koliko su sve ostale Klinike zajedno. Koliko je tu pacijenata privatno ja to ne mogu reći, ali vidim koji su to interesu. Ona je jučer, kada mi je Vatavuk na primitivan način dao otkaz, glumila nekakvu moralnu vertikalu, a znamo za njezine sumnjive poslove još iz vremena Milana Bandića - rekla je Zadravec.

Na pitanje očekuje li nakon smjene i otkaz Zadravec kaže:

- Zar nije čudno kad netko iznosi ovako teške optužbe imenom i prezimenom da nitko ne reagira. Imam znanja kao neuroradiolog i nije mi problem raditi u struci. S sa strane organizacije rada mislim da mogu učiniti puno više - rekla je Zadravec i dodala da javna nabava za nabavu uređaja još nije gotova.

- Na sve moguće načine ta klika pokušava mene prikazati nesposobnom. Ali kad pokažem brojke, onda se vidi da sve što plasiraju u javnost ne drži vodu- rekla je i dodala da će se pravno boriti protiv smjene - rekla je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a