Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Zagreb Beer Fest otkriva prva glazbena imena trećeg izdanja!

Zagreb Beer Fest otkriva prva glazbena imena trećeg izdanja!
1

Zagreb Beer Fest u samo dvije godine postigao je status najposjećenijeg festivala takve vrste u Hrvatskoj, a najavljeno je i njegovo treće izdanje koje će se održati od 16. do 19. svibnja 2019.

VIDEO

Odaziv publike iz Hrvatske i regije je u prva dva izdanja festivala bio veći od očekivanog, a nakon što je prošlo izdanje festivala posjetilo ukupno 100.000 ljudi, organizatori priželjkuju jednaki broj publike.

Centar Zagreba i ove godine postaje velika pozornica, a najavljena su i prva koncertna imena Zagreb Beer Festa. Odlični Urban & 4, Detour, Boris Štok, Luce, Rolo i Electric Octopus zabavljat će publiku kroz četiri dana festivala, a točan raspored i satnica bit će objavljena tijekom narednih nekoliko mjeseci.

Urban & 4 miljenici su publike, a nakon što su punili klubove diljem Zagreba, prvi put stižu na pozornicu Zagreb Beer Festa. Bend koji je poznat po najimpresivnijim live nastupima u centar grada donosi najznačajnije pjesme iz svoje karijere. Detour se nakon velikog koncerta u Domu sportova vraćaju na zagrebačku pozornicu gdje će fanovima predstaviti sve velike hitove, uključujući i one s posljednjeg albuma "Tourdetour", koji su publika i struka proglasili jednim od najboljih studijskih izdanja u protekloj godini.

Boris Štok jedan je od onih izvođača kojeg svi hvale otkad se pojavio na sceni. Prošle godine je objavio album prvijenac, nastupao je na brojnim festivalima diljem Hrvatske i regije, a prvi put stiže i na Zagreb Beer Fest u svibnju ove godine. Pjevačica Luce već je dobro poznata domaćoj publici, a nakon brojnih uspjeha u 2018. godini, "Hrvatska Adele" ne namjerava stati s nizanjem singlova i koncerata. Sljedeći koncert u nizu što se Zagreba tiče joj je onaj na Zagreb Beer Festu. Na pozornicu Zagreb Beer Festa dolaze i splitski kolektiv ROLO te zaigrani psihodeličari iz britanskog Belfasta, Electric Octopus, koje je domaća publika imala prilike poslušati uživo prošle godine u klubu Klub. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nova glazbena imena Zagreb Beer Festa bit će objavljena 25. veljače. Još prošle godine proširena je ponuda hrane i piva, a ove godine je festival najavio još kvalitetniju i veću ponudu. Zagreb Beer Fest ponovno će predstaviti preko 150 vrsta piva, a više detalja otkrit će uskoro. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.