Obavijesti

Promo sadržaj

Zagreb Gaming Arena - veliki gaming događaj stiže u Zagreb

Zagreb Gaming Arena - veliki gaming događaj stiže u Zagreb
1

Zagreb će u ponedjeljak i utorak, 2. i 3. siječnja 2017. biti domaćin velikog međunarodnog gaming turnira Zagreb Gaming Arena

. Dvodnevno događanje održat će se u sklopu Croatia Winter Music Festivala, a na njemu će se odigrati turniri u nekim od najpopularnijih igara današnjice i predstaviti najnovije tehnologije gaming industrije. Održat će se turniri u igrama League of Legends, Overwatch i FIFA. Poseban doživljaj bit će turnir u igri Hearthstone jer su pozvani neki od najpopularnijih i najboljih svjetskih igrača čija će imena biti objavljena uskoro. Svi koji žele sudjelovati na kvalifikacijskim online turnirima koji vode do sudjelovanja na Zagreb Gaming Areni, mogu se prijaviti online, putem e-maila stranice info@croatiamusicweek.hr ili na štandu Croatia Winter Music Festivala na Reboot InfoGameru.

Karte za Zagreb Gaming Arenu možete nabaviti tijekom vikenda ako posjetite Reboot InfoGamer, jedan od najvećih gaming sajmova u Europi, koji se održava na Zagrebačkom Velesajmu do nedjelje, 13. studenog. Posjetite štand Croatia Music Winter Festivala u paviljonu 10 i prijavite se za kvalifikacijske online turnire koji vode do sudjelovanja na Zagreb Gaming Areni. Na štandu možete osvojiti i bogate nagrade: dvije VIP ulaznice za spektakularni novogodišnji party Zagreb 360° New Year's Eve, jednu GA (General Admittance) ulaznicu za ULTRA Europe 2017. i 20 ulaznica za Zagreb Gaming Arenu. Na štandu možete i nabaviti ulaznice za Zagreb Gaming Arenu po cijeni od 50 kuna i za sva ostala događanja u sklopu Croatia Winter Music Festivala.

O Croatia Winter Music Festivalu

Croatia Winter Music Festival je glazbeni festival koji će se održati u Areni u Zagrebu od 31.12. do 6.1.2017. Uz večernji glazbeni program koji će Zagreb u siječnju učiniti vodećom europskom EDM metropolom, festival donosi i niz dnevnih događanja te međunarodni gaming turnir Zagreb Gaming Arena. U sklopu glazbenog programa Festivala održat će se Zagreb 360° New Year's Eve (31.12.2016), Replay 360° NYE (1.1.2017), Heart (2.1.2017), Laundry (3.1.2017), Wrong Crowd (4.1.2017), Tylt (5.1.2017) i Giraffe Warehouse Project (6.1.2017). Dnevni dio programa uz gaming turnir donosi i Art & Design na kojem će predstavnici domaće modne i umjetničke scene predstaviti svoje radove.

O Reboot Infogameru

Reboot InfoGamer 2016 u svom petom izdanju nastavlja rasti i postaje jedan od najvećih i najznačajnijih gaming sajmova u čitavoj Europi. Sajam se održava na Zagrebačkom velesajmu, na najvećem prostoru do sada te traje dan duže nego prošle godine. Tijekom šest dana trajanja fokus je na predstavljanju najnovijih igara i hardvera, developera, VR hardvera, analognih igara te na velikim internacionalnim eSports turnirima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve