Obavijesti

Promo sadržaj

Zagreb na Tomislavcu dobio još jednu klupu ljubavi

Zagreb na Tomislavcu dobio još jednu klupu ljubavi
10

Jučerašnjim postavljanjem pete Klupe ljubavi na Tomislavcu TkoKaže.hr se uključio u projekt Romantičnog Zagreba

Na Klupi je odmah nastala gužva jer se mnoštvo Zagrepčana i turista odmah poželjelo slikati na njoj i to ispod poruka ispisanih na oblačićima # tkokaže da te ne mogu poljubiti, # tkokaže da se neću malo nasloniti na tebe i #tkokaže da ti neću otopiti srce.

Uz voditeljicu Ivu Šulentić, blogericu Mašu Zibar i dizajnericu Klupe Sanju Rotter, na druženje povodom postavljanja "Klupe ljubavi Tko Kaže" stigao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je podržao ovaj pozitivni projekt:

"U mom životu nema dana bez ljubljenja. Ljubim 24 sata, 365 dana u godini. A to želim i svima vama. Zato mi se sviđaju Klupe ljubavi jer pozivaju na zagrljaje i zajedništvo. Zagreb ima puno prelijepih romantičnih mjesta. Primjerice Rokov perivoj i Maksimir. Predlažem da tamo bude sljedeća klupa ljubavi."

Postavljanje je svojim prisustvom uveličala i članica Uprave Zagrebačke banke Dijana Hrastović:

"Prije nešto više od pola godine pokrenuli smo portal za mlade TkoKaže.hr, mjesto gdje mladi (i oni koji se tako osjećaju) mogu pronaći kvalitetan, zabavan i koristan sadržaj, najaktualnija događanja, razne savjete i pogodnosti. Projekt "Romantični Zagreb" obogatili smo TkoKaže klupom ljubavi koja je idealno mjesto za druženje, selfie s ekipom ili romantične trenutke."

DJ-ica Rea zagrijavala je posjetitelje brzim ritmovima, a tu su pomogli i vrući čaj i fritule.

Svi koji su se fotografirali na Klupi mogu svoje fotke uploadati na TkoKaže.hr i na dar dobiti profesionalne fotke fotografa Pixsella, koji je jučer također fotografirao posjetitelje, ali i osvojiti mekanu Zabinu dekicu. Dobitnici će biti objavljeni na TkoKaže.hr 28. prosinca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.