News

Komentari 7

Zagreb: Radnice uhvatile u trgovini lopova s čarapama

Zagreb: Radnice uhvatile u trgovini lopova s čarapama

Razbojnik K.K. sa polica je krao robu i stavljao ju u ruksak. To su primjetile zaposlenice i rekle mu da vrati robu. To je odbio i gurnu jednu radnicu

Što to radiš, upitala je u utorak prodavačica Ana  G. (30) trgovine Prehrana u Zagrebu čovjeka koji joj se sumnjivo ponašao.
- Odmah sam pozvala šeficu Zdenku Š. (50) jer sam vidjela da nedostaje nekoliko pari čarapa, rekla je Ana. Lopov se počeo odmah braniti i krenuo je prema izlazu. Šefica mu je uzela ruksak i tražila robu koju je ukrao. U ruksaku nije bilo ništa. Razbojnik K.K. počeo se trgati iz ruku šefice koja ga je čvrsto držala za jaknu. Naguravajući se s njim isčupala mu je čarape ispod majice.
- Dok se ona naguravala s njim ja sam pozvala policiju, dodala je prodavačica. Razbojnik se uspio osloboditi, srušio policu i otrčao niz ulicu. Trgovkinja Ana otišla je u obližnji kafić po pomoć. Šefica je nastavila  trčati za lopovom do dolaska policije.
- Preslaba sam da se borim s njim, a Zdenka je puno jača žena od mene, zaključila je. Policija ga je uhitila na kraju ulice.

Najčitaniji članci