Obavijesti

News

Komentari 171

ZAGREB 'Udario me i pobjegao. Izrugivali su mi se dok sam stajala kraj razbijenog auta'

ZAGREB 'Udario me i pobjegao. Izrugivali su mi se dok sam stajala kraj razbijenog auta'
4

Količina izrugivanja ostalih vozača i prolaznika idućih dva sata čekanja policije i šlep službe je šlag na tortu. Logično im je bilo da sam ničim izazvana završila na rinzolu, 'luda baba ne zna vozit'...

VIDEO

Udario me s boka kada se prestrojavao. Pokupila sam šest stupića dok nisam uspjela stati, a on je samo pobjegao. U šoku sam!, ispričala nam je čitateljica koju je vozač udario na zelenom valu u petak kod turske ambasade.

'Pokupila sam šest stupića'

Zagrebačka policija potvrdila nam je da je netko udario u ženin auto tijekom prestrojavanja. Kako nam je ispričala čitateljica, vozač ili vozačica je nakon toga pobjegao pa traži pomoć prolaznika koji su možda nešto vidjeli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Policija je obaviještena. Ja sam u šoku, moj pas i evo danas idemo kod veterinara. Pokupila sam šest metalnih stupića i auto mi je totalka. Saznala sam da se vjerojatno radi o srebrnom Opel karavanu, ali policija još provjerava. Jedina nada su mi kamere, jer nitko nije stao, nitko nije ništa vidio, policajac pred turskom ambasadom je bio leđima okrenut, a ja više nemam auto. Jupi. Odličan početak vikenda - dodala je. 

Policija je potvrdila kako se radi o materijalnoj šteti i da još utvrđuju okolnosti. Čitateljica moli građane ako je netko vidio sudar 3. ožujka oko 14.30 na zelenom valu u smjeru zapada kod lokacije Hebrangova 34 da se jave  s informacijama. 

Ogorčena je i odnosom prolaznika nakon što je stajala uz svoj razbijeni auto.

- Količina izrugivanja ostalih vozača i prolaznika idućih dva sata koliko sam tamo još ostala čekajući prvo policiju pa šlep službu je šlag na tortu. Jer je svima bilo logično da sam ničim izazvana završila na rinzolu pa eto, "luda baba ne zna voziti" pa dobacivanja, pa ismijavanje... Naravno, nitko ne vidi bočni udarac kod prednjeg kotača, svi vide da otraga nema ništa, znači sama se razbila - dodaje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a