Obavijesti

Promo sadržaj

Zagrebačka škola ekonomije raspisala natječaj za stipendije

Zagrebačka škola ekonomije raspisala natječaj za stipendije
4

Zagrebačka škola ekonomije i managementa dodjeljuje prvu Global MBA stipendiju u punom iznosu školarine od 10.400,00 EUR

MBA program Zagrebačke škole ekonomije i managementa uvršten je u prestižnih top 200 MBA programa u svijetu i jedini je u Hrvatskoj rangiran među top 60 MBA programa u Europi prema svjetski poznatom QS Global MBA rankingu.

Natječaj za MBA stipendiju održat će se 28. ožujka, a kandidati će online putem rješavati Harvard Business School case study te potencijalna rješenja prezentirati stručnom žiriju

Više informacija o uvjetima stipendijskog natječaja za MBA zainteresirani kandidati mogu pročitati ovdje.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa pripremila je fond stipendija od 200.000,00 kuna i za preddiplomske studije.

Kako do stipendije za preddiplomske studije kandidati mogu saznati ovdje.

U novonastaloj situaciji vezanoj za epidemiju uzrokovanu COVID-19 virusom, Zagrebačka škola ekonomije i managementa je prva obrazovna institucija u Hrvatskoj koja je donijela odluku te su od petka, 13. ožujka, krenuli s održavanjem online nastave na svim programima, a na isti način će se održavati i ostale aktivnosti poput stipendijskih natječaja.

ZŠEM je oduvijek bio proaktivan, a u ovoj situaciji glavna briga je dobrobit i sigurnost studenata i šire zajednice stoga će uz pomoć inovativnih profesora i predavača studentima i dalje omogućavati jednako kvalitetnu online nastavu i nastavne aktivnosti putem Loom-a, Zoom-a i LMS platforme Loomen.

“U ovoj globalnoj krizi, koja pogađa svakog od nas, zajedno možemo doprinijeti rješavanju i ove krize djelujući odgovorno. Stoga smo krajem prošlog tjedna među prvima započeli s online predavanjem na svim našim programima. Na ovaj korak smo se odlučili prvenstveno zbog sigurnosti naših studenata. U anticipaciji trenutne situacije, za prelazak na online nastavu smo se pripremali posljednjih nekoliko mjeseci te smo sigurni u kvalitetu online nastave koju pružamo našim studentima”, rekao je dr. sc. Goran Oblaković, prodekan preddiplomskih studija.

Unatoč okolnostima koje su pogodile svijet, ali i Hrvatsku, pozivaju na oprez ali i pozitivan stav. “Uvjereni smo u našu sposobnost prevladavanja prepreka, iako bi to moglo biti izuzetno naporno. Očekuje nas mnogo posla u bliskoj budućnosti, ali zajedno se možemo suočiti s izazovom. Kao i uvijek, pokazujemo jedinstvenu i snažnu ZŠEM zajednicu, sposobnu odgovoriti na čak i najizazovnije krize”, dodao je dr. sc. Oblaković.

Osim studenata koji iskustva dijele na svojim društvenim mrežama, oduševljenje online nastavom nisu krile ni profesorice dr.sc. Mirna Koričan Lajtman i Vedrana Pribičević, mag.oec. te mnogi drugi profesori i predavači Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

“Mi na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa dajemo sve od sebe kako bismo pomogli studentima da izgrade internetsku prisutnost i komunikaciju. Zahvaljujući programima Loom i Zoom imamo mogućnost održavati prezentacije, a koristeći alate kao što su iSpring Solutions, provodimo online učenje na najvišim razinama”, istaknula je Mirna Koričan Lajtman na svom LinkedIn profilu. Vedrani Pribičević se online nastava toliko svidjela, da, kako ona kaže, ne zna kako će se vratiti na klasično održavanje nastave kad se situacija s korona virusom smiri. Posebno joj je svidjelo dijeljenje svog zaslona računala i togglanje između prezentacije, linkova, videa i slično.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.