Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zagrebački T-Centri nude korisnicima „Punjač to go“

Hrvatski Telekom od 16. prosinca ponudio svojim korisnicima mogućnost da u zagrebačkim T-Centrima uzmu i vrate prijenosni punjač

Foto: Hrvatski Telekom

· Kada ste u pokretu i baterija vam je pri kraju, svratite do najbližeg zagrebačkog T- Centra i uzmite „Punjač to go“
· ADATA punjač omogućuje dva punjenja i prilagođen je svim smartfonovima
· „Punjač to go“ nakon korištenja jednostavno vratite u bilo koji T-Centar

Pametni telefoni jedan su od najvažnijih alata u komunikaciji. No, mobiteli su i puno više od toga. To su multimedijalni uređaji s cijelim nizom alata koji korisnicima olakšavaju svakodnevno funkcioniranje. Ono što korisnici često ističu kao ključnu prednost smartfona je upravo trenutačna i brza razmjena informacija, što je gotovo uvijek slučaj, no što kada baterija „iscuri“? Upravo zbog te velike količine podataka koji se razmjenjuju, aplikacija i platformi koje se paralelno koriste, baterije na pametnim telefonima na traju dovoljno dugo. Najčešće je slučaj da se baterija isprazni baš onda kada mobitel korisniku najviše treba. 

Foto: Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom je pronašao rješenje za takve neplanirane situacije i od 16. prosinca ponudio svojim korisnicima mogućnost da u zagrebačkim T-Centrima uzmu i vrate prijenosni punjač ADATA Power Bank PV120. Cijena punjača je 100 kuna, a ukoliko ga korisnik u roku od pet dana vrati u taj ili neki drugi T-Centar, puni iznos će mu biti vraćen. ADATA punjač omogućuje korisnicima dva punjenja, prilagođen je svim smartfonima, brzo se puni i vrhunskog je dizajna.

Ako ste HT korisnik i ovisnik ste o svom „mobilnom ljubimcu“, već ovog adventa bezbrižno uživajte u blagdanskom druženju na zagrebačkim štandovima. Iskoristite priliku i fotografirajte ili videom zabilježite nezaboravne trenutke s najmilijima i podijelite ih na društvenim mrežama - bez brige o bateriji.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message