Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Zagrebparking zatvara garažu u Ilici jer im je poskupio najam

Šef Zagrebparkinga Robert Mišeta smatra da bi izdvajanje prodaje i nadzora izdavanja povlaštenih karata narušilo poslovanje Zagrebačkog holdinga

Marko Prpić/VL
Foto: Marko Prpić/VL
4 komentara

Zagrebparking će u petak zatvoriti garažu u Ilici, kod Frankopanske, a šef tvrtke Robert Mišeta kaže da je glavni razlog toga što je garaža na privatnom vlasništvu za koje se traži veća najamnina, a da oni svoj interes preusmjeravaju na modernizaciju sustava naplate. Jedan od radnika u garaži kaže da ljude, koji ih stalno ispituju gdje će parkirati, upućuju na garažu na Tuškancu, no da se to ljudima ne sviđa.

Grad želi preuzeti naplatu parkinga

Zamjenik pročelnika Ureda za promet i graditeljstvo Željko Horvat rekao je da će možda već u veljači predložiti da se Zagrebparkingu 'oduzme' prodaja karata. Smatra da je vrijeme pokazalo da kontrola Zagrebparkinga nije dovoljna. Šef Zagrebparkinga smatra da bi izdvajanje prodaje i nadzora izdavanja povlaštenih karata narušilo poslovanje tvrtke. Smatra da rade dobar posao jer su smanjili broj povlaštenih karata za 20 posto i oslobodili mjesta na kojima se može puno više zaraditi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message