Obavijesti

Promo sadržaj

Zagrepčani uživali u premijeri nove sezone serije Doctor Who

Zagrepčani uživali u premijeri nove sezone serije Doctor Who
8

Na premijeri su bili i Robert Knjaz, Tarik Filipović, Dubravko Merlić, Robert Tomić Zuber

U zagrebačkom Kaptol Boutique kinu prošlog je utorka prikazana premijera dugoočekivane 11. sezone kultne BBC-jeve znanstveno-fantastične serije Doctor Who. 

Riječ je o najdugovječnijoj SF seriji, što potvrđuje i njezin službeni ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda, a cijela je priča započela emitiranjem prvih epizoda daleke 1963. Novi serijal Doctor Who započeo je 2005. godine te je pred TV ekrane diljem svijeta prikovao više milijuna zaljubljenika u znanstvenu-fantastiku. 

Proslavljeni britanski serijal u novoj sezoni prati pustolovine tajanstvene izvanzemaljke – putnice kroz prostor i vrijeme. Svi fanovi serijala Doctor Who moći će uživati u najnovijim epizodama ovog znanstveno-fantastičnog klasika na programu BBC Firsta koji će u Hrvatskoj biti dostupan od ovog tjedna, korisnicima Proširenog A1 TV paketa i OTT platforme A1 Xplore TV-a.

BBC First donosi izvornu, inovativnu i vrhunsku britansku dramu, u potpunosti lokaliziranu na hrvatski jezik, uz nezaboravne priče koje nadahnjuju i zabavljaju, a iza produkcije stoji A lista nagrađivanih talenata ispred i iza kamere.

Uz seriju Doctor Who, svakodnevni programski sadržaj kanala BBC First na A1 TV-u uključivat će vrhunske BBC serije poput War and Peace, Luther, Ripper Street, Silent Witness, Maigret, Atlantis i Call The Midwife. 

Osim programa BBC First, korisnici A1 TV na raspolaganju imaju velik broj kanala s vrhunskim sadržajem, od kojih se mnogi emitiraju u HD rezoluciji. Pristup navedenim sadržajima olakšan je i putem A1 Xplore TV usluge, koja omogućuje pristup emisijama u pokretu, dok za kućnu uporabu postoje usluge snimanja i ponovnog gledanja propuštenog sadržaja.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu