Obavijesti

News

Komentari 111

Zagrepčanin osvojio 10 milijuna kuna na Lotu: 'Odmorit ću se za početak, pa razmisliti što dalje'

Zagrepčanin osvojio 10 milijuna kuna na Lotu: 'Odmorit ću se za početak, pa razmisliti što dalje'

Kiosk u zagrebačkom Rudešu igračima je već donio velike dobitke na Lotu, kaže Brankica Bedić koja radi već šest godina na ovom kiosku, a primila je i uplatu zagrebačkog milijunaša

Desetak puta sam provjeravao brojeve, rekao je Zagrepčanin koji je sredinom ožujka osvojio 10 milijuna kuna na Lotu 7. Ovih dana javio se i Hrvatskoj lutriji te je rekao da će ostati anoniman, ali i ispričao kako igra isključivo Loto 7 i najčešće uplaćuje upravo na kiosku koji mu je i donio ovaj zgoditak.

Pretežno igra iste brojeve i tek povremeno promijeni kombinaciju i izvlačenja prati preko televizije, a tako je i saznao za dobitak u koji je uvijek vjerovao. No desetak puta je provjerio listić. 

Novi milijunaš kaže da ne zna još što će s ovim velikim iznosom, ali da će se za početak dobro odmoriti, a potom razmisliti što i kako dalje.

Sretnik iz Zagreba na Lotu 7 je osvojio čak 10 milijuna kuna!
Sretnik iz Zagreba na Lotu 7 je osvojio čak 10 milijuna kuna!

Kiosk u Jablanskoj ulici na Rudešu pravi je mamac za loto sretnike, a to je potvrdila i Brankica Bedić koja tu radi već šest godina i uplatila je sretni listić. 

- Osim ovog dobitka koji je ipak najveći, bilo je još nekih značajnijih iznosa, a početkom veljače na ovom je prodajnom mjestu osvojena i šestica od 95.000 kuna - rekla je Brankica. 

Iz Lutrije navode da je na njihovom kiosku, ali u Golikovoj ulici, lani uplaćen i Joker listić koji je igraču donio 969.445 kuna.

U srijedu se na Lotu 7 pak igra za 5 milijuna kuna.