Obavijesti

Promo sadržaj

Zajedno do još većih rezultata uz nove projekte

Zajedno do još većih rezultata uz nove projekte
2

Na 1. konstituirajućoj Skupštini Obrtničke komore Zagreb na sljedeće četiri godine izabran je predsjednik Obrtničke komore Zagreb, dr.sc. Mirza Šabić

U Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika u utorak 9. listopada 2018. godine održana je 1. konstituirajuća Skupština Obrtničke komore Zagreb u novom sazivu. Nakon podnesenog izvješća predsjednika Izbornog povjerenstva Ivana Leščića, predsjednik Mirza Šabić proglasio je konstituiranom novu Skupštinu Obrtničke komore Zagreb u mandatnom razdoblju 2018.-2022. 

Nakon konstituiranja Skupštine obrtničke komore Zagreb uslijedio je izbor predsjednika OKZ-a, pa je vođenje Skupštine nastavio njen najstariji član i predsjednik UO Samobor Marijan Karlović. Podneseno je izvješće predsjednika Izbornog povjerenstva Ivana Leščića i konstatirano da je pristigla samo jedna kandidatura za predsjednika OKZ koju su podržali Udruženje obrtnika grada Zagreba i Upravni odbor Obrtničke komore Zagreb i to za Mirzu Šabića. Nakon  izlaganja životopisa kandidata od strane predstavnika predlagača Renata Bočaka, Mirza Šabić je iznio svoj prijedlog programa rada.

- Nastaviti ćemo sa svim započetim projektima OKZ-a, Zagreb Crafts, Artifex, Zagrebački obrtnički sajam, održavanje Obrtničkog foruma-obrtništvo zagrebačke županije, te nastaviti s EU projektima i dr., te ćemo uz navedene projekte poraditi i na Obrtničkom forumu-obrtništvo grada Zagreba, u koji što više treba uključiti cehove OKZ-a. Također namjera je raditi na otvaranju crafts shopa, dućana u kojem će se prodavati tradicijski, umjetnički i deficitarni proizvodi obrtnika, te unapređenju rada cehova kao i samoj promociji obrtničkih zanimanja, proizvoda i usluga. Realizacija donesene Strategije razvoja obrtništva OKZ 2018.-2022. godine dobiti će svoj provedbeni plan koji će biti izrađen do kraja ove godine – izjavio je predsjednik OKZ-a.

Nakon završenog izlaganja Mirze Šabića predsjedavajući Marijan Karlović dao je na glasovanje prijedlog da se u mandatnom razdoblju 2018.-2022. godine za predsjednika OKZ imenuje Mirza Šabić, što je Skupština OKZ-a jednoglasno prihvatila.

Za potpredsjednike na prijedlog predsjednika izabrani su:
Antun Trojnar, Spomenka Krebsz, Ivan Leščić i Marko Cesar, dok su za članove Upravnog odbora verificirani mandati po funkciji predsjednika udruženja koje možete provjeriti na službenoj web stranici OKZ-a.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.