Obavijesti

News

Komentari 4

Zaključala djecu s kantom i WC papirom pa je otišla partijati...

Zaključala djecu s kantom i WC papirom pa je otišla partijati...
1

ENGLESKA Tužitelj Charly Brown rekao je kako policija nije mogla odmah otvoriti vrata spavaće sobe, a djecu se moglo čuti kako plaču unutra. Otac djece bio je sa službenicima

VIDEO

Majka iz engleskog gradića Burnleya ostavila je svoje troje male djece kod kuće kako bi kasno noću partijala u hotelu s novim partnerom. Najmlađa je imala samo tri godine.

Djeca su bila zaključana u spavaćoj sobi s kantama, rolicom toaletnog papira i plastičnom vrećicom napunjenom grickalicama.

- Mama nas je opet ostavila - rekla je petogodišnja kći žene policajcima kad su upali u kuću.

Nisu mogli pobjeći iz sobe jer je bila uklonjena kvaka na vratima, rečeno je na Preston Crown sudu.

Sudac Philip Barry rekao je da im je jedini izvor svjetla bila svjetiljka s izloženim žicama, koja je bila uključena u oštećenu utičnicu, što izaziva "jasnu opasnost od požara".

Policija je pronašla SMS poruke na majčinom telefonu iz kojih je bilo jasno da je rezervirala sobu u Holiday Inn Expressu u Burnleyu, Lancs, s muškarcem kojeg je nazivala 'dragi'.

32-godišnjakinja, koja se ne može imenovati iz pravnih razloga, tvrdila je da je zamolila sestru da pazi na djecu, ali da ih je ostavila kod kuće kada je taj dogovor propao.

Uhićena je kad se sljedećeg dana oko 8 sati ujutro vratila u obiteljsku kuću u Blackburnu, Lancs. Tužitelji su rekli kako je uzbunu podigao otac djece, koji je rastavljen od njihove majke, nakon što se zabrinuo jer ih je ostavila same.

Kad su policajci stigli na mjesto događaja, u stražnjoj spavaćoj sobi ugledali su svjetlo pa su provalili ulazna vrata.

'Policija nije mogla odmah otvoriti vrata spavaće sobe, a djecu se moglo čuti kako plaču unutra' - rekao je tužitelj Charles Brown.

Otac djece, koji je bio sa službenicima, zamolio je djecu da se maknu od vrata kako bi ih policija mogla razvaliti, rečeno je na sudu.

Djeca su tada noć provela s ocem.

Brown je rekao sudu kada je majka uhićena, postalo je očito da je rezervirala hotelsku sobu za sebe i svog novog muškarca.

Kelly Cyples, braniteljica, rekla je da je njena klijentica bila u nasilnoj vezi s ocem njene djece pa ju je prekinula. Tvrdila je da je bila izolirana i da joj je bilo teško odgajati djecu.

Majka je u četvrtak, 14. studenog, priznala krivicu za tri kaznena djela zanemarivanja djece, te joj je izrečena 18-mjesečna zatvorska kazna, uvjetno na dvije godine. Također mora provesti 150 sati dobrotvornog rada u zajednici i otići na 30 dana rehabilitacije.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk