Obavijesti

Promo sadržaj

Zaks - trendovi s modnih pista - Nova kolekcija za zimu 2019/20

Zaks - trendovi s modnih pista - Nova kolekcija za zimu 2019/20
20

Odvažno, blistavo, oversized i upečatljivo! Tako bi najbolje opisali fantastičnu novu kolekciju koju je upravo izbacio najjači hrvatski brand kada se radi o luksuznom nakitu - ZAKS

Kolekcija pršti od bold trendova koji se nose na najglamuroznijim revijama, a ono što nas posebno oduševljava su cijene koje su u ovoj priči pristupačnije nego ikad.

BOJE SVJETSKIH TRENDOVA
Impresivna poslastica kolekcije zima 2019/20 je eksplozija boja koju Zaks donosi kroz brojne naušnice, ogrlice, prstene i narukvice. Ovaj je trend zaludio svjetske modne piste, a mi ne možemo odlučiti izgleda li bolje uz crne outfite ili one u boji. Osim snažnih colora, ovaj nakit opisuje i oversized statement izgled zbog čega jedva čekamo vidjeti kako će ga nositi hrvatske fashionistice.
 
LANČANA REAKCIJA STILA
Još jedan neodoljiv trend koji donosi ovaj poznati brand nakit je ispleten u karikama. Uz klasične narukvice i ogrlice, ove se sezone imamo priliku istaknuti i prstenima i naušnicama u istom stilu.

BISERI I IZAZOVNE LINIJE
Kao točka na “i” ove priče dolaze idilični biseri i nakit izazovnih linija koji modnu igru vodi na novu razinu odvažnosti, prkoseći zimskoj statičnosti i bacajući minimalizam u zaborav. Osim predivnog zlata i dijamanata, nove Zaksove detalje ukrašene cirkonima možete pronaći i u srebru. 

UVIJEK PRISUTNA TRADICIJA U NAJLJEPŠEM IZDANJU
Kad pomislimo na tradicijski nakit prvo se sjetimo Zaksa! Naušnice poput Konavoka, Rećina, Botuna i (na slici) Dalmatinka, kao i narukvice, ogrlice i prsteni u pripadajućim kompletima profinjen su izbor za svako doba, a obogaćeni bijelim biserima i crvenim detaljima savršeni su za blagdanske evente.

Iskoristite BLACK FRIDAY pogodnost 35% na zlatni nakit i dijamante i 50% na srebrni nakit u svim Zaks poslovnicama od 25.11. do 1.12.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.