Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žalba o rješenju stigla na sud: Odlučit će u idućih par dana...

Smiljana Srnec je okrivljena za ubojstvo sestre koja je nestala još 2000. godine, a svo je vrijeme bila u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu gdje je Smiljana živjela s obitelji

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
3 komentara

Žalba o rješenju na istražni zatvor okrivljene Smiljane Srnec (45) za ubojstvo sestre Jasmine Dominić (23), koje je prije 10 dana šokiralo, ne samo cijelu Hrvatsku već i cijeli svijet, stigla je na Županijski sud u Varaždinu.

NOVI DETALJI STRAVE U MEĐIMURJU Je li tata znao? 'Nije dao da otvorimo i ispraznimo škrinju'

Idućih će se dana odlučivati o žalbi. Srnec je okrivljena za ubojstvo sestre koja je nestala još 2000. godine, a svo je vrijeme bila u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu gdje je Smiljana živjela s obitelji.

Odvjetnik: Opasnost od novog kaznenog djela nije osnova 

- Ovlašten sam obavijestiti vas da sam podnio žalbu protiv rješenja o određivanju istražnog zatvora. Nema opasnosti od utjecaja na svjedoke, a ni opasnosti od počinjenja kaznenog djela pri čemu navodna opasnost od počinjena novog kaznenog djela kako je obrazloženo u rješenju, nije osnova za određivanje istražnog zatvora - objasnio je branitelj po službenoj dužnosti Smiljane Srnec, Krešimir Golubić, odvjetnik iz Varaždina.

Možda vas zanima i ovo:
Message