Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zalili je kiselinom: Htjela sam umrijeti kad sam si vidjela lice

Naomi Oni (20) napala je žena koja je imala prekrivreno lice i vidjele su joj se samo oči. Kada je izašla iz busa pratila ju je, a kada se okrenula zalila ju je kiselinom

BBC
Foto: BBC

Djevojka Naomi Oni (20) žrtva napada kiselinom rekla je da je htjela umrijeti kada je prvi put vidjela svoje unakaženo lice. Kada se vraćala s posla napala ju je žena koja je na sebi imala muslimansku odjeću i vidjele su joj se samo oči. Mjesec dana Naomi je provela na bolničkom odjelu za opekline, a unatoč strahu da će ostati slijepa vid u lijevom oku joj se oporavio, dok na desno djelomično vidi. 

I prije nego sam osjetila da gorim znala sam da je to kiselina. Pomislila sam ok, netko me želi ubiti - prisjetila se djevojka kojoj nije jasno zašto bi to netko učinio

- Prvi put kada sam se vidjela bila sam šokirana, nisam htjela živjeti nakon što sam vidjela lice - rekla je i dodala da joj je lice bilo crno, a oči natečene.

Nepoznata žena ju je napala 30. prosinca kada je izašla iz busa na stanici blizu svoje kuće u istočnom Londonu. 

- Kad sam izašla iz busa osjetila sam da je netko iza mene pa sam se odlučila okrenuti. Učinilo mi se da vidim ženu koja je na glavi nosila hidžab - rekla je. 

Žena je samo gledala u nju, a u jednom trenutku osjetila je da je nešto bacila na nju.

- I prije nego sam osjetila da gorim znala sam da je to kiselina. Pomislila sam ok, netko me želi ubiti - prisjetila se djevojka kojoj nije jasno zašto bi to netko učinio. 

- Ta osoba ipak nije uspjela. Bog mi je s razlogom sačuvao život i to je ono što me drži - rekla je. 

I dok neki misle da je ona odabrana slučajno za napad, majka njezinog dečka ne vjeruje da ljudi tek tako hodaju okolo s kiselinom usred noći, te da je napadač želio napasti upravo nju, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Message