Obavijesti

News

Komentari 7

Zalili kuću benzinom i zapalili: Troje djece poginulo u požaru

Zalili kuću benzinom i zapalili: Troje djece poginulo u požaru
1

Majka i najmlađa kći (3) u bolnici se bore za život, a najstariji sin (16) uspio je pobjeći iz kuće koju su zapalili cura i dečko (23, 20). U požaru je poginulo troje djece u dobi od 14, 8 i 7 godina

VIDEO

Mladi par iz Velike Britanije pojavio se jutros na sudu zbog ubojstva troje djece koja su umrla u požaru kuće u Manchesteru. Zac Bolland (23) i njegova djevojka Courtney Brierley (20) optuženi su za tri ubojstva, jedan pokušaj ubojstva i potpaljivanje požara s namjerom da ugroze tuđi život.

U sudnici su samo kratko kazali kako se zovu i gdje žive. Nakon 10-minutnog saslušanja određen im je pritvor te ponovno pojavljivanje pred sudom sutra.

Demi Pearson (14)  i njezina sestra Lacie (7) te brat Brandom (8) poginuli su u razornom požaru u ponedjeljak ujutro. Sestra Lia (3) i njihova majka Michelle (35) u bolnici se bore za život nakon što su napadnuti u svom domu u 5 sati ujutro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najstariji sin Kyle Pearson (16) koji je u kući bio s prijateljem Bobbyjem uspio je pobjeći kroz prozor kuće izvukao se s manjim ozljedama nakon što se pokušavao vratiti u kuću kako bi spasio obitelj.

- Zaspao sam i iduća stvar koje se sjećam je da sam čuo majku kako vrišti 'Požar!'.

'Nadam se da ćeš umrijeti, gade!'

Bolland je uhićen samo 300 metara dalje od požara koji je zahvatio kuću, a dok ga je policija privodila šokirani susjedi vikali su: 'Nadam se da ćeš umrijeti, gade!'

Vatrogasci vjeruju kako je kuća napadnuta molotovljevim koktelima s tri strane – kroz dimnjak, kroz prednja vrata i kroz prozor u suterenu.

Na sva tri mjesta pronađeni su tragovi benzina, a ulaz je bio dodatno poliven prije nego li je kuća zapaljena.

Potpalio i otrčao do obližnje kuće kako bi gledao plamenu buktinju

Susjedi su za britanski Sun kazali kako je Bolland potpalio vatru prije nego li je otrčao u obližnju kuću iz koje je gledao plamenu buktinju.

Od kad se tragedija dogodila pojavile su se priče kako su obitelji ranije prijetili, pa je na terasu u kući postavljen sigurnosni uređaj, kao i na poštanski sandučić.

Susjedi tvrde kako su prije dva tjedna razbijeni prozori na sada zapaljenoj kući i kako su već imali 'bliskih susreta' s Bollandom.

- Nije ugodna osoba. Oduran je i dostojan prezira - kazao je Kyle Skelhorn (31).

U sklopu istrage za ubojstvo ukupno je uhićeno šestero ljudi, troje ih je pušteno i na slobodi čekaju daljnju istragu, dok je 25-godišnjak ostao u pritvoru.

Michelle je sama odgajala svoje petero djece nakon što je njezin dugogodišnji partner Paul i otac najmanjeg djeteta prošle godine umro od karcinoma. Otac ostale djece navodno se nalazi u zatvoru.

Ispred njihove kuće počeli su se okupljati ljudi kako bi zapalili svijeće i ostavili cvijeće te tako odali počast preminuloj djeci.

'Počivajte u miru Demi, Brandon i Lacie', napisali su i ostavili medvjediće. Kao potpora obitelji već je prikupljeno 1000 funti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.