Obavijesti

News

Komentari 105

Zaljubili su se i dobili dijete pa su saznali da su brat i sestra

Zaljubili su se i dobili dijete pa su saznali da su brat i sestra
1

Adriana (39) i njezin suprug Leandro (37) iz Brazila su u braku sedam godina i imaju kćer (6). Majka ih je napustila kad su bili mali. Sada su je pronašli i šokirali se...

VIDEO

Adriana (39) i njezin suprug Leandro (37) iz Brazila su u braku sedam godina i imaju kćer (6). Oboje ih je majka napustila dok su bili mali. Kada su odrasli počeli su ih tražiti. Adriana je majku pronašla zahvaljujući lokalnom radiju. Tada je saznala da joj je Leandro zapravo brat. 

Nakon što se rastala upoznala je brata

Majka je otišla kada je Adriana imala godinu dana i ostavila ju na odgoj i brigu novoj djevojci njezinog oca. Leandro, koji radi kao vozač kamiona, kaže da ga je majka napustila kada je imao osam godina i otada ga je odgajala pomajka. Ostao je u Sao Paulu gdje je rođen, a Adriana se preselila, radila je u jednom domaćinstvu, udala se s 15 i rodila troje djece. 

Sada me strah vratiti se kući, bojim se da me Leandro sada više neće htjeti, a ja ga volim

Nakon što joj se raspao brak upoznala je Leandra. Bilo je to prije deset godina. Ubrzo su se zaljubili i počeli živjeti zajedno. Prošli mjesec Adriana je kontaktirala lokalnu radio postaju i zamolila ih da joj pomognu pronaći majku. Ovaj tjedan u intervjuu Radio Globa Adriana je konačno upoznala svoju majku Mariju. Na kraju razgovora žena je rekla da ima i sina koji se zove Leandro i koji je također ne poznaje. Kada je postalo jasno da je to Adrianin muž, ona se rasplakala. 

Par će ipak ostati zajedno

- Sada me strah vratiti se kući, bojim se da me Leandro sada više neće htjeti, a ja ga volim - rekla je Adriana na kraju intervjua. Par se nikada nije legalno vjenčao, no kažu da će usprkos svemu ostati zajedno.

- Samo nas smrt može rastaviti. Sve se to dogodilo jer je Bog tako htio. Naravno, bilo bi drugačije da smo prije znali da smo brat i sestra, ali nismo i zaljubili smo se - kaže Adriana. 

Dodala je kako su oboje znali da im se majka zove Maria, no to je vrlo često ime u Brazilu te im nije niti u jednom trenutku palo napamet da bi to mogla biti ista žena. Rekli su kako majci ne zamjeraju što ih je napustila. Sada se često s njom čuju te će se uskoro oboje s njom sastati, piše Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a