Obavijesti

News

Komentari 23

Zapalili su vozila? ‘Djeca su nas pitala kako će sad kući’

Zapalili su vozila? ‘Djeca su nas pitala kako će sad kući’
1

Na parkiralištu ispred hostela Arena kombi je u potpunosti izgorio, dok je minibus djelomično nagorio. Njima su se koristili djeca i roditelji koji su došli na Kickboxing turnir u Zagreb

VIDEO

Bilo je teško. Djeca su nas pitala zašto su zapalili baš naš kombi. Što da im odgovorimo?, rekao je Antonio Ivas, predsjednik i trener Kickboxing kluba Hrvatski branitelj dragovoljac.

U nedjelju oko 4.30 sati na parkiralištu ispred hostela Arena u Novom Zagrebu potpuno je izgorio kombi u vlasništvu Malonogometnog kluba Heroji 2007 iz Vodica, dok je nagorio i djelomično je oštećen minibus u vlasništvu poduzeća Gradski parking iz Vodica. Oba vozila imala su šibenske registracije i bila su udaljena oko 50 metara. Vozila su koristila djeca i roditelji koji su došli na zadnji ovogodišnji Kickboxing turnir u Zagreb Croatia open. Riječ je o 15-ak dječaka i djevojčica.

'Prvo se čula buka i galama, a onda su planula oba kombija...'
'Prvo se čula buka i galama, a onda su planula oba kombija...'

- Iz Vodica smo krenuli u subotu oko 4 sata. U Zagreb smo stigli u 8.30. Natjecanja su trajala do 18 sati, a potom smo kombijem i taksijima otišli na Advent. Kad sam se vratio iz grada, iza ponoći, ispred hostela je bilo nekoliko momaka, skupljali su se tu. Legli smo te su nas u 4 ujutro probudili buka i galama - još u šoku govori Marko Živković, koji je bio pratnja djeci.

Oba vozila su planula istodobno, zbog čega su odmah posumnjali da ih je netko namjerno zapalio.

- Jedan gospodin s aparatom za gašenje uspio je do pola spasiti minibus, a kombi vidite i sami na što sliči - tužno je rekao. Pomoć su im odmah ponudili zagrebački vatrogasci te im osigurali prijevoz do Vodica. Kući su stigli u nedjelju u popodnevnim satima u dva kombija zagrebačkih vatrogasaca.

Zagrebački holding, čiji je hostel, podijelio im je lunch pakete. Također, Holding će pokriti troškove za troje Vodičana koji moraju zbog očevida ostati u Zagrebu te će osigurati i platiti vučnu službu nakon što policija završi s vozilima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca