Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Zaplijenjen brod s čak tri tone kokaina za europsko tržište

Brod s drogom koji je krenuo iz Južne Amerike trebao je stići na obalu Galicije, no zaustavljen je u Atlantskom oceanu u operaciji koju je vodila španjolska policija

Spanish Interior Ministry
Foto: Spanish Interior Ministry
4 komentara

Zaplijenjeno je tri tone čistog kokaina i uhićena je 31 osoba u operaciji španjolske policije koja je u suradnji s talijanskom financijskom stražom razotkrila organizaciju koja je krijumčarila drogu iz Južne Amerike u Europu.

Brod s drogom za europsko tržište koji je krenuo iz Južne Amerike trebao je stići na obalu Galicije, no zaustavljen je u Atlantskom oceanu u operaciji koju je vodila španjolska policija (Cuerpo nacional de Policia) u suradnji s talijanskom financijskom stražom.

Organizacija je imala bazu u Madridu u kojoj je djelovala skupina Bugara, a potkupili su i agenta španjolske policije. Bugarski brod s drogom praćen je, a kada se našao na 50 milja od portugalske obale, intervenirali su španjolski policajci i doveli brod u luku Cadice, gdje je zaplijenjena droga i uhićen je 21 član posade. Ostalih 10 članova organizacije krijumčara uhićeno je u Španjolskoj.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message