Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaposlenicu Zoo-a ubio tigar: 'Zašto su vrata bila otvorena?'

Istraga je pokazala da su vrata između tigra i timaritelja ostala otvorena. Rosa je htjela oprati staklo kada ju je tigar napao i ubio. Na njezinom tijelu su pronašli brojne ozljede kralježnice, ruku i nogu

Foto: Facebook
9 komentara

Rosa King (33) je 13 godina radila u Zoološkom vrtu Hamerton u Cambridgeshireu. U subotu je krenula očistiti staklo u nastambi s tigrovima. Njezino unakaženo tijelo prvi je vidio posjetitelj koji je u zoološki došao u 10 ujutro i sve prijavio. 

Istraga je pokazala da su vrata između tigra i timaritelja ostala otvorena. Rosa je htjela oprati staklo kada ju je tigar napao i ubio. Na njezinom tijelu su pronašli brojne ozljede kralježnice, ruku i nogu. 

Nakon što je posjetitelj Frank York vidio njezino tijelo i prijavio zoološkom što se dogodilo, drugi timaritelji uspjeli su tigra namamiti u zatvoren i osiguran prostor. Neće ga uspavati. 

- Morat ćemo istražiti kako su vrata uspjela ostati otvorena - rekao je istražitelj Nicholas Moss. Policijska istraga pokazala je da nije bilo nikakvih mehaničkih problema s vratima. 

Rosini roditelji Peter i Andrea su shrvani. 

- Slijedila je svoje snove i stalno se smiješila. Znala je jako puno o brizi za životinje - rekla je majka Andrea za Sun

Možda vas zanima i ovo:
Message