Obavijesti

News

Komentari 25

Zaposlenik pizzerije sjekirom ubio macu: 'Da jesam, pa što'

U varaždinskoj policiji su nam potvrdili da su 21. kolovoza dobili dojavu da je bio napad na životinju te da će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu. Prijavu protiv počinitelja podnijet će i Udruga Spas

VIDEO

Zaposlenik jedne varaždinske pizzerije sjekirom je ubio mačku, a potom ju je stavio u auto i odvezao negdje u nepoznato.

 "Spas", varaždinska Udruga za zaštitu životinja cijeli je slučaj prijavila policiji.

- Nazvao nas je čovjek i rekao da je s prozora svojeg stana vidio kako zaposlenik pizzerije na parkiralištu sjekirom ubija mačku. Odmah smo to prijavili policiji koja je brzo reagirala i izašla na mjesto događaja. Nazvala sam u pizzeriju i tražila čovjeka koji je to učinio i on mi je mrtav hladan rekao - 'Da, ja sam to učinio.' Činilo mi se da ne osjeća ama baš nikakvo kajanje. Jedino mu je važno bilo da to ne dospije u javnost zbog njegove djece - rekla nam je Gordana Lacko, predsjednica Udruge Spas.

Objasnila je, da je navodno riječ o sivo tigrastoj maci koja je povremeno dolazila u pizzeriju, a djelatnici bi je hranili. Također je rekla, da je u automobilu kojim je prevozio macu bilo krvi, o čemu su posvjedočili i zaposlenici pizzerije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U varaždinskoj policiji su nam potvrdili da su 21. kolovoza dobili dojavu o napadu na životinju, te da je policija obavila očevid i pred završetkom je kriminalističkog istraživanja. Također su potvrdili da će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu zbog ubijanja i mučenja životinja.

- Osim što će policija protiv njega podnijeti kaznenu prijavu, i mi ćemo to učiniti kao Udruga - rekla je predsjednica Lacko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a