Obavijesti

News

Komentari 6

Zaposlenike nagradili s tisuću kuna neto dodatka na plaću

Crikvenička hotelska kompanija Jadran sve je zaposlenike nagradila s dodatkom na plaću od po tisuću kuna neto za lipanj i srpanj, a radnike u hotelima i kampovima s dodatnih 6 posto većim plaćama

VIDEO

Napominjući kako se radi o stimulaciji radnika, iz Jadrana ističu da je to odluka uprave te kompanije sa željom da nagrade zaposlene za rezultate početkom glavne turističke sezone. 

-Unatoč smanjenom broju turista i ostvarenih noćenja u lipnju i srpnju ove godine u odnosu na isto lanjsko razdoblje u ukupnom hrvatskom turizmu, Jadran je zabilježio ukupno bolje rezultate poslovanja nego u istim lanjskim mjesecima, uz osjetno povećanje efikasnosti. U lipnju je, naime, prihod bio veći 21 posto, a u srpnju 23 posto, a taj se pozitivan trend nastavlja i u kolovozu - otkrivaju iz Jadrana.

Za takav pozitivan pomak kažu da je rezultat zajedničkog rada i svih poduzetih aktivnosti u pripremama za ovogodišnju glavnu turističku sezonu.

 - U obnovu i uređenje većine hotelskih objekata i kampova uložili smo oko 130 milijuna kuna, čime su poboljšani uvjeti smještaja i komfora za goste te povećana razina usluge i pratećih sadržaja. Organizaciju rada i poslovanja usmjerili smo prema zadovoljstvu gostiju i povećanju efikasnosti svih zaposlenika -  ističe predsjednik Uprave Jadrana Goran Fabris.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najavljuje i da će u jesen, po završetku glavne turističke sezone, nastaviti sa investicijama u objektima. 

Tu su kompaniju prošle godine preuzela dva obvezna mirovinska fonda PBZ Croatia osiguranje d.d. i Erste plavi d.d., koji su upravljanje povjerili novom menadžmentu, te za razvoj kompanije osigurali oko 450 milijuna kuna.

Jadran d.d. upravlja sa deset hotela različitih kategorija i tri kampa na području Crikvenice i Makarske, a kada se tome dodaju paviljoni i depandanse nekih od hotela, turistima nude više od 1.600 smještajnih jedinica, a u kampovima više od 1.100 parcela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...