Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Zaposlenike nagradili s tisuću kuna neto dodatka na plaću

Crikvenička hotelska kompanija Jadran sve je zaposlenike nagradila s dodatkom na plaću od po tisuću kuna neto za lipanj i srpanj, a radnike u hotelima i kampovima s dodatnih 6 posto većim plaćama

6 komentara

Napominjući kako se radi o stimulaciji radnika, iz Jadrana ističu da je to odluka uprave te kompanije sa željom da nagrade zaposlene za rezultate početkom glavne turističke sezone. 

-Unatoč smanjenom broju turista i ostvarenih noćenja u lipnju i srpnju ove godine u odnosu na isto lanjsko razdoblje u ukupnom hrvatskom turizmu, Jadran je zabilježio ukupno bolje rezultate poslovanja nego u istim lanjskim mjesecima, uz osjetno povećanje efikasnosti. U lipnju je, naime, prihod bio veći 21 posto, a u srpnju 23 posto, a taj se pozitivan trend nastavlja i u kolovozu - otkrivaju iz Jadrana.

Za takav pozitivan pomak kažu da je rezultat zajedničkog rada i svih poduzetih aktivnosti u pripremama za ovogodišnju glavnu turističku sezonu.

 - U obnovu i uređenje većine hotelskih objekata i kampova uložili smo oko 130 milijuna kuna, čime su poboljšani uvjeti smještaja i komfora za goste te povećana razina usluge i pratećih sadržaja. Organizaciju rada i poslovanja usmjerili smo prema zadovoljstvu gostiju i povećanju efikasnosti svih zaposlenika -  ističe predsjednik Uprave Jadrana Goran Fabris.

Najavljuje i da će u jesen, po završetku glavne turističke sezone, nastaviti sa investicijama u objektima. 

Tu su kompaniju prošle godine preuzela dva obvezna mirovinska fonda PBZ Croatia osiguranje d.d. i Erste plavi d.d., koji su upravljanje povjerili novom menadžmentu, te za razvoj kompanije osigurali oko 450 milijuna kuna.

Jadran d.d. upravlja sa deset hotela različitih kategorija i tri kampa na području Crikvenice i Makarske, a kada se tome dodaju paviljoni i depandanse nekih od hotela, turistima nude više od 1.600 smještajnih jedinica, a u kampovima više od 1.100 parcela.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message